Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi oceněnými byla nejčastěji letos vyslovována jména Adele, Katy Perry a Britney Spears. Britská soul-popová zpěvačka Adele brala sošky především v technických kategoriích, konkrétně za Best Direction, Best Art Direction, Best Cinematography and Best Editing, to vše díky klipu "Rolling In The Deep". Katy Perry pro změnu odcházela s cenou nejhonosnější, a to Nejlepší video roku za videoklip k písni "Firework". Kromě toho si odnesla další dvě ceny za sci-fi video k "E. T.". Letos mněla velmi úspěšný rok také Britney Spears. Pro ni byla připravena pocta a taktéž přebrala cenu Michael Jackson Video Vanguard Award jako uznání její dlouhé a přínosné kariéry. Sošku jí předala Lady Gaga, ovšem ne jako žena, ale jako muž. (Musicserver.cz)

(více)

Recenze (5)

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Ocenení boli tí čo si to zaslúžili. Gaga na začiatku ma totálne nudila, celé to jej správanie tam mi prišlo trápne, a súhasim z komentarom podo mnou. Justin Bieber si pomylil ďakovnú reč z modlitbou. :D ()

yaromir 

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, hysterie, přeplácanosti a zvrácenosti... Tohle všechno dokázal předvést např. Tyler The Creator. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Ja som si užila tehulku Beyonce, Bruna Marsa a triumfujúcu Adele, nielen pri jej vystúpení, ale aj pri vystúpeniach ostatných. Zdalo sa mi, že pozná texty všetkých pesničiek :) Zlatá bola aj Katie Holmes s výrokom "keď počúvam Adele, mám chuť íst nakopať toho chlapa, čo jej zlomil srdce, nech už to viac nerobí..." :D Ja si ale myslím, že jeho rozchod s Adele bol správny, nikdy by potom neurobila taký skvelý album...Suma sumárum, celkom dobrá zábava s pár výbornými vystúpeniami, s trápnymi ďakovačkami a nepochopenou Lady Gaga. ()

Reklama

Reklama