Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohádkový kombinovaný seriál o příhodách strašidýlka Fanfulínka, které jezdí po Čechách v bugatce a hledá pohádkové bytosti jako draka, bezhlavého rytíře, vílu a další, se kterými prožívá různá dobrodružství. (heczot)

Recenze (5)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka o strašidýlku, která byla vždy součástí ,,Vysílání pro mateřské školy''. Alespoň si nevybavuji, že bych ji někdy viděl samostatně. To si děti ve školkách v určený čas sedli před TV obrazovku a mohly (pokud to soudružky učitelky dovolily) sledovat tento pořad ČT , který jako jediný byl určen v celém vysílání této věkové skupině. Fanfulínek vždy začal hranou pasáží kdy Jiřina Bohdalová se svojí bílou Aerovkou navštívila vždy nějaký hrad se svým strašidýlkem Fanfulínkem. Posléze se pohádka stala loutkovou a strašidýlko si na hradě vždy našlo nějaké jiné strašidlo, se kterým si povídalo nebo mu nějak pomáhalo. Ačkoliv by se mohlo zdát, že pohádka o strašidlech na hradech a zámcích nebyla pro malé prcky tou nejvhodnější, děti včetně mne ji mívaly rádi. Zajímalo by mne co by na to říkaly děti dnes. Samozřejmě velkým mínusem k dnešku je, že pohádka byla tenkrát černobílá. * * * ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Seriálek mého dětství, který mi bohužel tak neutkvěl v paměti. Jinak samozřejmě velké plus je hlas Bohdalky, který nemá chybu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kokoříne. (dyfur)
  • Natáčelo se také v hotelu Harasov v Janově Vsi. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama