Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (187)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Namíchejte ten koktejl hodně vostrej. Ať to má tempo, ať jsou tam drogy a sex- nebo se o něm alespoň pořád mluví. To je letos oficiální recept na film v Hollywoodu. Asi jim to v Americe vychází, konečně zjistili, že mají ptáky a vagíny a mohou se jimi vzájemně "proklát". Za tím vším se nesměle schovává nepoměrně zajímavější příběh bohužel zasypaný horou banalit, vulgarit a dalších nesmyslů. K tomu podstatnému se tedy nakonec nedostaneme. Ani kočka ani pes a mnoho psů bývá vždy zajícova smrt...45% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hodně chudý příbuzný Bridesmaids, který je po většinou bez vtipu. Ženská verze Pařby ve Vegas? To jedině pokud to Vegas je univerzitní škola, kde největší přečin je někomu nablinkat na oblečení. Hvězdy jen za celkem sympatické trio hrdinek. Hodnocení OST: Jen za Proclaimers dávám 7/10 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, zase až také zlé aby to malo len 43% to určite nebolo. Náhodou prvá polovica bola fakt super, dokonca to bolo aj celkom zábavné. No potom keď si začnú všetky tri uvedomovať, že ich správanie nie je úplne vhodné, tak bohužiaľ celková úroveň tejto romantickej komédie išla dosť dole. Tá hlavná zápletka mohla byť aj o niečo lepšia ako oprava roztrhaných svadobných šiat, ale aspoň že sa na to potom nakopili aj ďalšie veci. Keď sa to tak globálne vezme, bolo to celkom schopné - a najviac zo všetkého Gena (Lizzy Caplan), ktorá bola úplne fantastická a bola tou najlepšou súčasťou tohto svadobného filmu. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Když jsem čekal něco na způsob Bridesmaids, hodně jsem se ale seknul. Nemám ponětí co si z toho filmu mám vzít, protože zábavné to moc nebylo, do žádné z postav jsem se nemohl vcítit, protože to byly většinou totální jelita a celý film byl v podstatě o ničem. Holky to jsou sice pěkný, to film ale nespasí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V současnosti populární „mejdanovo-svatební“ filmy dostaly nový přírůstek. Tentokrát je určen ženám, a věrně kopíruje své chlapské předlohy, ale také Sex ve městě či Zoufalé manželky. Na střední spolu kamarádily, říkaly si Mršky, a ejhle – je jim po pětatřicítce a ta nejtlustší a nejošklivější z nich, které říkali Prasečí ksicht, se vdává. Jako první z nich! O důvod víc vzít si na tuhle svatbu kokain a pořádně se zhulit. Nečejte tedy nějaké psychologické drama – holky jsou rozvrstveny přesně schematicky: navenek sladká blondýna, sprostá černovláska, a ta zhruba uprostřed je samozřejmě bruneta. Plus ta tlustá. Není ani divu, že většina dialogů a humoru se motá kolem kouření (rozuměj felace), ojíždění a šukání, a když se nemluví o tomto, povídá se o koksu nebo chlastu. Hlavní zápletka se pak točí kolem toho, že družičky nevěstě natrhnou a zašpiní šaty, a tak musejí o půlnoci místo další nabízející se pařby běhat po městě a shánět pomoc. Ale ono i na tu pařbu nakonec dojde. Mezitím mají i čas popovídat o svých vskutku důležitých problémech a životních osudech, kdy se jim nijak nedaří v tom, co si kdysi předsevzaly. Také dojde na to šukání – na záchodě, v bazénu... A nakonec vše dobře dopadne a všichni si zazpívají a zatancují. No neberte to. Škoda, že přes plánovanou ztřeštěnost a v závěru určitý pokus o pár gagů, nebyl příběh lépe vystavěn, že kromě tradičních škatulek chybí nějaké ozvláštnění, cokoliv, co by filmu dodalo nějakou šťávu. Třeba už jen proto, aby nám hlavní postavy, včetně chlapů, nelezly za chvíli na nervy. Protože jsou skutečně redukovány jen na drogy, sex a alkohol. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Postava ženichova kamaráda (Adam Scott) je v předvečer svatby na tváři viditelně neoholená. Ráno v den svatby je již oholený a o pár filmových minut později má opět na tváři strniště. (Pyron)
  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama