Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V první řadě je nutné v souvislosti s tímto snímkem upozornit na jednu zásadní věc, a to že se rozhodně nejedná o komedii. Pokud bych už měl tedy Bachelorette žánrově zařadit, tak by to snad sneslo škatulku velmi jemně odlehčeného dramatu, ale opakuji, rozhodně ne komedie, čímž nemám na mysli, že by tu nějaký ten humor nefungoval, jako spíš to, že se tu prostě nevyskytuje. Podstatou této podívané je každopádně hledání sebe samé, konkrétně zde třech nevyrovnaných slečen v již pokročilém věku, které si doposud nedokázali srovnat především svůj partnerský život, což v sobě urputně dusí, ovšem až do večera před svatbou jejich další kámošky ze střední, kde dojde k postupnému rozkrývání všech problémů přítomných postav, k jejich ventilování a z toho následně pramenících neshod, rozbrojů a výčitek. Tudíž zrovna žádné veselé téma, a to i přestože se to odehrává na pozadí rozlučkového večera se svobodou. Místo očekávané třeskuté pařby, alá The Hangover, jen tedy v dámské verzi, plné chlastu, vulgarit, fekálního humoru a maximálních ulítlostí, se tu tak na vážno řeší jen partnerské vztahy a jejich dopady, ovšem bez vtipu a bez nadsázky. Nicméně to vše výše zmíněné není výčitka, jen konstatování, že kdo očekává nějakou potrhlou jízdu, bude rozhodně zklamán, neboť zde se divák rozhodně nezasměje. Tou výčitkou je, že ono to odlehčené drama ani trochu nefunguje. Zápletka je nudná, podivně kostrbatá, zcela bez emocí a závěr pak vyšumí úplně do prázdna. Dalším velkým negativem jsou vesměs nesympatické, až iritující postavy, kde snad jedinou figurkou, se kterou se dá ještě tak nějak ztotožnit, je ta ztvárněná Lizzy Caplan, která je navíc k tomu ještě jen jediná opravdu přitažlivá, zbytek jak postav, tak jejich hereckých představitelů a představitelek je fakt ale mizerný a na samotném vrcholu této sebranky je pak Kirsten Dunst, kterou sice tedy nesnáším normálně, ale zde trumfla všechno a všechny snad ještě víc než kdy jindy a byla vyloženě na přesdržku opravdu v každém momentu, prostě šílený výkon, šílený ksicht, šílená nesympatičnost, to je přesně ona. Neočekávaně mě ale zklamala i Rebel Wilson, která je tu jednak hodně upozaděn a jednak tu nepředvede ani trochu ze svého trhlého herectví, nehledě na to, že ta její postava je tedy ale fakt navíc mega kráva. Celkově se zkrátka jedná o naprosto prázdný film, nedisponující ničím, co by stálo za pozornost. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu je typická, průměrná, trošku romantická komedie. Hlavní hrdinky mi sedly. Od filmu jsem čekala spíš to horší než to lepší, takže jsem byla mile překvapena, že to nebyla až taková trapárna. Dokonce jsem byla nervozní z toho, jak to všechno dopadne, no dopadlo to dobře. A když jsem šla z kina, vypadala jsem jak měsíček na hnoji. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Ašpirant na najhlúpejší film roku je v podstate ženskou verziou Vo štvorici po opici len mu chýba príbeh a humor. Jednoducho tu nefunguje nič. Zmätočné pobehovanie troch kamošiek počas predsvadobnej noci je diváckym utrpením a dôkazom, že dnes dokáže natočiť film každý idiot. Tento skvost patrí do odpadkového koša, jednu hviezdičku dávam za pekné baby. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Místní hodnocení (43 %) je podle mě dost nízké, tak černě to určitě nevidím. Celý film se točí hlavně kolem svatebních příprav a toho, jak se dá co pokazit. Je toho samozřejmě hodně, obzvlášť, když ujíždíte na koksu. Nejvíc mě překvapilo, že se nejedná o čistokrevnou romantickou komedii (celkově tu všechny románky jen doplňují děj), kterou jsem podle obsazení i tématiky čekal. Nakonec je to ale dobře, alespoň je tu prostor pro nadhled a i když film jede podle zajetých kolejí, díky krátké stopáži to vůbec nevadí. 6/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Vysrat se na všechny!" Isla Fisher mě hrozně bavila v Nesvatbových a jsem rád, že si tu roztomilou ztřeštěnost z toho filmu dokázala udržet i pro další roli. Díky obsazení ústřední trojice (Caplan s Fisher zabíjí, Dunst překvapivě dává dospělou roli - a i na záchodcích jí to jde) vcelku slušná podívaná. Mužské role nevýrazné, ale to je v podobných filmech norma, tohle je holčičí jízda. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Postava ženichova kamaráda (Adam Scott) je v předvečer svatby na tváři viditelně neoholená. Ráno v den svatby je již oholený a o pár filmových minut později má opět na tváři strniště. (Pyron)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama