Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (187)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Téměř nevtipné, má to podle mého spíš blíž k dramatu než komedii. Humor mají zajišťovat totálně ujeté postavy dostávající se do stejně ujetých situací, jenže to samo o sobě nemůže fungovat, pokud se nenajde žádná přidaná hodnota. A ta zde není. Díky alespoň za mou oblíbenkyni Lizzy Caplan. S bídou 40 %. Oblíbená část- mudrování v letadle o orálu ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Vysrat se na všechny!" Isla Fisher mě hrozně bavila v Nesvatbových a jsem rád, že si tu roztomilou ztřeštěnost z toho filmu dokázala udržet i pro další roli. Díky obsazení ústřední trojice (Caplan s Fisher zabíjí, Dunst překvapivě dává dospělou roli - a i na záchodcích jí to jde) vcelku slušná podívaná. Mužské role nevýrazné, ale to je v podobných filmech norma, tohle je holčičí jízda. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Komedii si teda představuju uplně jinak. Rozhodně bych se u ní rád občas zasmál, což se mi při sledování Holek na tahu nestalo ani jednou. Pokusy o dramatický pasáže vycházej ještě hůř než v případě těch komediálních. Hlavní postavy jsou dost nesympatický a marně jsem hledal důvod, proč jim vůbec fandit - dvě feťačky vyjetý jak olej z Trabanta a všechny holky sprostý jako dlaždiči. Tohle mi fakt k ženskejm nepasuje a těžko se tomu můžu smát. Jedna silnější hvězda za schopný pracovníky castingu, který do něčeho takovýho dokázali sehnat zajímavý ženský herecký obsazení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z pozice akademického puritána je mou svatou povinností stranit se alkoholu, cigaret, drog i nezávazného sexu, ale ten zastydlý puberťák ve mně si tento snímek docela užil. Navíc jsem tušil, že vdávat se dá i s šaty obohacenými o díru, krev a semeno, ale stejně se přiznávám, že na holky s koksem napudrovanými nosy se mi lépe dívá, než s nimi tráví volný čas. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu filmu před shlédnutím jsem mylně nabyl dojmu, že by se mohlo jednat o ženskou verzi The Hangover. Ale bohužel toto dílo je úplně někde jinde. Anebo to nechápu protože nejsem ženská. Komedie to není i když pár vtipných momentů se tam najde, ale stará se o ně mužská část osazenstva - zvláště u závěrečného proslovu před svatebčany jsem se i zasmál. Slabší průměr až podprůměr. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Postava ženichova kamaráda (Adam Scott) je v předvečer svatby na tváři viditelně neoholená. Ráno v den svatby je již oholený a o pár filmových minut později má opět na tváři strniště. (Pyron)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama