Reklama

Reklama

Kapitán Trueno a Svatý grál

  • Španělsko El capitán Trueno y el Santo Grial (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Během druhé křížové výpravy v Palestině kapitán Trueno najde v dungeonské pevnosti umírajícího křesťana jménem Juan de Ribera, který ho pověří misí, vrátit se do Španělska s magickým kalichem, o kterém tvrdí, že je svatým grálem a který byl ukraden na objednávku před tisíci lety. Trueno spolu s jeho nerozlučnými přáteli Crispinem a Goliátem a vikinskou princeznou Sigrid budou muset čelit zlému pánovi a jeho černým "ďáblům", kteří vyděsili obyvatele dolního Aragonu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[SPFF 2012, Sydney] Nevydarený hybrid s obstojnou výpravou, dotieravým prehrávaním účastníkov a smrteľne hlúpou storkou. Náladu zdvihne len pár mimovoľných záderov a predstava nahej Natashi Yarovenko. Inak bieda... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehh.. tak tady jsem se stal obětí hned dvou svých neřestí. Jednak mám rád křižácké války v Palestině a také jsem tvor zvídavý. Obsah mne celkem namlsal a i když jsem nečekal zrovna ártovní podívanou, nedbaje těch, kteří už viděli jal jsem se přesvědčit na vlastní oči jaký že ten Kapitán Trueno je... No.... Bez nějakých větších okolků vám mohu doporučit tento ,,dobrodružný'' film vynechat. Je to něco mezi Sindibádem a produkcí Asylum. Film lehce zachraňuje výprava, kdy kostýmy jsou celkem obstojné a s čím si dali filmaři celkem práci byl výběr zajímavých lokací. Jen si jaksi neuvědomili, že ty křižácké hrady v tom 13. století nevypadaly jako zříceniny a tak natáčet rádoby středověký film na středověké zřícenině nemusí nutně odpovídat době 13. století, protože tehdejší velmožové měli své hrady v době jejich největší slávy povětšinou v cajku...Pokud se jím už ovšem neprohnalo nepřátelské vojsko... Zápletka byla vskutku příšerná, v internacionální skupině hrdinů chyběl už jen Korejec, Peruánec a Eskymák... Vikingská pricezna samozřejmě byla vnadná prsatice s rozparkem na sukni proklatě vysoko a hrdina se do ní ihned zamiluje. Ten sám mi vzhledem k šíři nosu a rtů a připadal jak syn herce Michaela Yorka... Pokud je první hodina celkem přežitelná, pak druhá část stopáže začne být fakt jízda a divák se dočká nejednoho překvapení! Závěr? Pusťte to svým odrůstajícím dětem. Film je tak pro sedmi - osmi leté. --- Uh, 108 minut promarněného života... Za ty lokace dávám za jeden ,,létající objekt''. * ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

JOJ Cinema sa dušovala, že ich filmová ponuka bude kvalitná, žiaľ z dlhodobého hľadiska sa nejako nemajú čím chváliť a odvysielaním tohto hnoja v hlavnom večernom čase upadajú definitívne do stoky. Film je taký hlúpy, že sa nedá absolútne pozerať. Postavy katastrofa, dialógy fraška, bojové scény fraška, realita medzi dialógmi a tým čo v skutočnosti divák sleduje absolútny hnoj! Výprava na úrovni podpriemerného televízneho programu. ()

sagana odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem se na to koukat necelých 40 minut, pak jsem v zájmu zachování duševního zdraví skončila. Herecké výkony jak od ochotníků z Horní Dolní, zápletka možná tak do pohádky béčkové kvality, ale rozhodně ne do rádobyhistorického filmu, poslední kapkou k přetečení džbánu trpělivosti bylo, když na rytíře kdosi hodil černý hadr, čímž se stalo, že rytíř zmizel pod zem a rovnou se ocitl v úhledné klícce. To už se mi fakt chtělo mlátit hlavou do zdi. Co je mimo moje chápání (a netýká se to jen tohohle filmu), že se v každém z podobných filmů musí vyskytovat nějaká "princezna", nejlépe blond a dostatečně prsatá, aby to mělo tu správnou béčkovou šťávu. Ideální je, pokud umí ještě i vrhat nože a sekat kolem sebe mečem... Pochopitelně, že ideálním cestovním oblečením jsou šatičky s hlubokým dekoltem, u kterého hrozí, že jí z něj při jízdě na koni prsa co nejdřív vyskočí ven, totéž hrozí i v případě, že se zadýchá. A pochopitelně, že u sukně nesmí chybět rozparek nejlépe až téměř do pasu - v dobách, kdy dámy nesměly veřejně odhalit ani kotníček. Nečekala jsem od filmu ani na startu žádné zázraky, ale co je moc, to je moc!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Až tak úplně blbé to nebylo. Mít produkce víc peněz na triky a choreografii soubojů a místo na ukrajinskou Katku Brožovou třeba na tu s těma vykulenýma očima, jo, Amandu Seyfried, nebo na Aničku Hathawayovou, obarvenou na blond, budou tady místní znalci komiksů a komiksových adaptací rochňat blahem. Takhle to má všechny neduhy nízkorozpočťáku - nijak výrazné herce, střihy tam, kde člověk čeká akci anebo nějaké vysvětlení děje, mizerné triky, nějakou mystiku v pozadí zcela nevysvětlenou (a že třeba černoška a její kouzla by mě zajímaly, jaké to jsou síly) a vtípky jak z obecné školy, ale překvapivě tady trošilinku potěší. Krajina a kamera slušné, nasnímání soubojů, vlastně "soubojů", mizerné, ale jak říkám, samotný nápad není až tak marný a dovedl bych si představit propracovanější a nákladnější hollywoodský celovečerák. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama