Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Slovensko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cikánské proroctví předpovídá příchod mesiáše z rómské osady, který změní svět. Narodí se Rytmaus a postupně se z něj stane najznámější rapper v Evropě. Rytmaus se rozhodne kandidovat na prezidenta Slovenské republiky. Proti němu se ve volbách postaví Pišta Lakatoš. Ze Slovenska se díky prodeji čisté pitné vody stává světová velmoc, která spolurozhoduje o budoucnosti lidstva s největšími velmocemi jako je USA, Rusko či EU. Do hry o planetu se zamíchá i ďábel Moloch... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

silentname 

všechny recenze uživatele

Prvých päť minút filmu bolo skvelých, no potom to všetko ide okamžite dole vodou a vôbec to nemá poriadnu chuť. Animácie nie sú silné, vtipy často nie sú vtipné a občas je to výrazne násilné, čo absolútne nechápem. Občas vtip funguje ako napríklad Európska únia a ich normy o tvare šunky alebo Alza mimozemšťan, ale inak je to skôr trápne a nudné. A ani to nevyzerá najlepšie. Hodnotenie: D+ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Animák toho najsamlepšieho cikána všadze na okolo vyšiel asi tak, ako Egovi kšeft v Piešťanoch. Posledné články na prstoch ruky, ktorou "Riťmrda" kreslil by som mu dal polámať. Tak isto na môj vkus príliš spevu málo vtipu. Nečudujem sa, že túto zmrdačinu väčšina skopala pod špinavú zem. V kine muselo ľudí doslovne jebnúť. Kto by to bol totiž povedal, že miesto na komédiu, prišli na muzikál. Pár zajebov pobavilo, no na určité epizódy z "LokalTv" sa táto márnosť nechytá ani omylom. ()

Reklama

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Lokalfilmis, posledný film ktorý som musel vidieť do konca roku a poviem Vám veľké sklamanie. Pridajte tomu žáner: muzikál keď sa dá. Otrepané hlášky, všetko už bolo použité v seriály a zasmiať sa na tom mohli deti. Bohu vďaka, že som na tom nebol v kine. 10% je za tú námahu spraviť prvý slovenský kreslený celovečerný film než za dej. 5% za seriál a Lokalfreestyle battle. /15% ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Malo siuacii kde som sa schuti zasmial, ostatne skece trosku viac nasilu, riedke dialogy, privela ciganskej a cernosskej hudby a la funky, chvilu uvazoval ci to nie je nejaky utajeny po****ny muzikal. Slabucky scenar, katastrofalny koniec. Ak niekto povie ze to na zaciatku malo drive a potom sa to spomamlilo tak to vobec nie je pravda lebo filmis sa vlece od zacatku do konca a nezacharanil to nikto zo zucastnenych ani melisko ani fetak dusan. Za odvahu a chut dotiahnut to do konca davam 3 hviezdy len kvoli tomu ze to robili slovenski tvorcovia. Napriek mojej tvrdej kritike to jeden z najlepsich top slovenskych filmov roku a urcite lepsi ako posledne Jakubiskove filmy takze napriek velkemu ocakavaniu posielam odkaz Kubovi Kronerovi a jeho tvorivej skupine odkaz: Respekt, hlavu hore, a zostat cinorody aj nadalej. - mier :) ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Je to niečo ako disstrack na Rytmusa, ktorý sa (ne)pravidelne strieda s fenomenálnym Pištom Lakatošom. Uznávam, že to má slabé pasáže, ale tých lepších bolo podľa mňa viacej. Párkrát som sa zasmial naozaj z chuti a raz som sa od smiechu rozplakal . Škoda, že takých chuťoviek nebolo viacej. Mňa to bavilo, i keď potenciál to má nepochybne ešte väčší. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)

Reklama

Reklama