Reklama

Reklama

Whitney

(seriál)
Ukázka z filmu 2
USA, (2011–2013), 13 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Whitney Cummings

Hudba:

Ed Alton

Hrají:

Whitney Cummings, Chris D'Elia, Rhea Seehorn, Zoe Lister Jones, Dan O'Brien, Maulik Pancholy, Beverly D'Angelo, Angela Relucio, Chelsea Handler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Recenze (14)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Ano, párkrát jsem se pousmála, ale většinu času to byla trapnost. Navíc mě tak nějak iritují všechny ženské představitelky. / 2. díl byl pro mě vysloveně utrpení. Ani jednou jsem se nezasmála, nudu střídá trapnost a hlavní hrdinka je na facku. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První díl mě nijak zvlášť nenadchnul, vedlejší herci neslaní nemastní; nicméně Whitney, její přítel a co se točí kolem jejich vztahu nebylo úplně marný a mohlo by to být příslibem zábavy do budoucna, takže dám seriálu šanci. # edit: po překladu mi došlo několik dvojsmyslů, ale i tak je to průměr # po 3 dílech – prostě průměr, kde se sem tam zasmějete a jinak trpíte u trapností, se seriálem jsem skončil. ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Pilotní epizoda mě velice příjemně pobavila i rozesmála, což z Whitney dělá nového sitcomového koně od NBC a třeba i časem růži mezi sitcomovým trním. Rozhodně budu sledovat dál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od tohohle jsem v pravdě moc nečekal a k pilotu jsem se dostal víceméně náhodou a o to větší bylo moje překvapení.Velmi přijemně jsem se pobavil a dost sem se zasmál.Pokud bude pokračovat v podobném duchu máme tu jednoho z (překvapivých) koní podzimní sezony...zatím 80% ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Po pilote som nebola presvedčená, či si ešte niekedy pozriem dalšie diely. Ale náhodou som po nejakom čase dostala chuť na sitcom a pozerám ďalšie diely - a sú awesome! Whitney je rozhodne šibnutá. Takým zaujímavým spôsobom, ale predsa. Ale sranda je to parádna. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Pilot nic extra, druhý díl pak úplně o ničem ale přesto jsem dal Whitney šanci. Po šesti dílech jsem už ale usoudil, že další díly by pro mě byly jen ztrátou a zabíráním času jiným a lepším sitcomům. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Zatím nebudu hvězdičkovat, protože dva díly pět hvězd nedělají, ale jak si dopustím zbytek dostupných dílů a budu stejně spokojený jako nyní, rád dám plný počet. Rozhodně překvapení letošní sezony. UPDATE: po 12 dílech si stále drží svou kvalitu, navíc se zde jako special guest objeví John Cleese (hledající krutóny - až uvidíte, pochopíte). Pořád je to za čtyři hvězdičky, pořád jsem spokojený. UPDATE 2: jsem stále spokojený a i když už se tahle prostořeká rachitida nebude příští sezonu na obrazovce ukazovat, myslím, že si svých 5 hvězd zaslouží. Škoda tak dobře napsaného seriálu. ps - jedno pozitivu tady ale je - díky Whitney jsem se dostal k 2 Broke Girls a zdá se, že mám nového oblíbence. UPDATE 3: i přes původní zamítavé rozhodnutí (asi z důvodu nízké sledovanosti) byla potvrzena 2. série. UPDATE POSLEDNÍ: po dokoukání 2. série snižuju na 4*, protože se čím dál tím víc ukazovala scenáristická nemohoucnost, ovšem prokládaná povedenými vtipy. Ale ukončení seriálu ve 2. sérii považuju za spravedlivou ránu z milosti. ()

Milkom 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl zas až tak špatný. Člověk se vážně pobavil. Druhý díl jak už tu někdo píše utrpení a třetí jen dokonal dílo zkázy. Hlavní hrdinka je čím dál více nesympatická. Bohužél tu nevidím nic, proč bych měl seriál dále sledovat. ()

shaper 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů, kde smích publika v pozadí napovídá kdy se divák má podle scénáristy smát. Já bych to nepoznala. ()

SolamBee 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po pár prvních dílech, protože na další už se nechystám. Ne, že by to byla tak špatná komedie, ale prostě není ani tak výjimečně dobrá, aby si udržela mou pozornost. Zkrátka mírný podprůměr. ()

Pongin 

všechny recenze uživatele

No, Whitney mě ze začátku moc nezaujala. Jediné, co mě přěsvědčilo kouknout se na další díly je Whitney Cummings, která produkuje a píše 2 Broke Girls, který je pro mě překvapením minulého roku. A jsem moc rád, že jsem to udělal. Začátek cca do třetí epizody je velmi vlažný, ale jak postupně přibývají díly, přibývá i zábavnost a seriál nachází sám sebe. Momentálně je to jedna z mých povinností, ikdyž o nic úplně originálního se nejedná, je to velmi příjemná oddechovka. Dávám za 4 ()

Reklama

Reklama