Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (188)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Šmoulové byli dětskou povinností už v době, kdy na obdobně laděných jednoduchostech vyrůstali moji rodiče. Já jsem si se sestrami prožil dětství především na českých pohádkách a animáčích, když ale přišel Barrandov se svým večerním Animáčkem, modří Belgičané se stali mým denním chlebem. O to víc mě potěšilo, když se nám dostalo možnosti si užít Šmouly hned v celé filmové verzi a to rovnou dvakrát. Jednička z roku 2011 byla zajisté o poznání lepší, pokus o sequel jednoznačně zaručil, že plánovaná trojka musela být smetena ze stolu. I tak jsem si ale kolaboraci Neila Patricka Harrise s Taťkou Šmoulou užil v obou možných případech. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Líbilo. Tedy hlavně z počátku stopáže. Gargamel je solidní psychopat a celý film táhne. Společně s jeho výborně nadabovaným koucourem tvoří ďábelskou dvojici. Šmoulové už jsou zábavní o pořádný kus méně, ale u nich to rozumný člověk ani neočekává a zřejmě mají potenciál pobavit maximálně nějaké to dítko. Animace vzhledem k mládí filmu není ničím vyjímečná ani nijak zvlášť úžasná. Přesto věřím, že veškeré děti by byly pohádkou pohlceny, takže kdo už si nějaké vyrobil, nechť stahuje. Ale i pořádný dospělák nepříjde úplně zkrátka, neboť se ve filmu myslelo i na ně. Nemám problém si troufnout tento snímek označit povedeným. Bohužel, mě film ke konci přestával více a více bavit, takže bych to viděl na krásné 3*. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Už od raného dětství tyhle modré potvory nějak nemusím. Možná, protože jsou furt tak veselí. Nicméně, první film mi přišel docela příjemný a oddychový. Kouknout na dvojku byl ale ohromný omyl. Humor ještě z-infaltilněl, efekty se ještě zhoršily, děj zdebilnil a herci se zhoršily. Nevím, co jsem si myslel. ,,Kouknu na to, jednička se mi stěží líbila a seriál nesnáším. Pro jistotu si o tom něco přečtu. Hmmm, píšou tu, že to je horší než jednička. Tak to musím vidět!". Ano, takhle to opravdu vypadalo a nedivím se výsledku. Dětem prosím ne a vám už vůbec! Tohle rozhodně není zábava pro celou rodinu!!! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Už bych skoro zapomněl, jak ty pohádky nejsou špatný. Poslední dobou koukám strašně svátečně, ale pokračování šmoulů bylo fajn. Už jenom, že to mělo tu návaznost, což se o jinejch animácích říct nedá. Navíc se to točilo dost kolem Šmoulinky, a tolik o ní snad nikdo nevěděl + další postavy do rodinky, to netuším jestli vůbec v seriálu za mlada bylo. Ale proč nee, tyhle animáci budou vydělávat furt. Já se u toho poměrně bavil, takže sem z toho očividně až tolik nevyrost. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jestli, že první díl si u mě vysloužil tři hvězdy, tak tady tomu nesahá možná ani po kotníky. Úplně zbytečné natáčet třetí díl. Tady vůbec, ale vůbec nejde o herce, protože nemají vůbec žádný prostor se projevit. Nevím, jestli je to více kreslené, nebo hrané. Jediní co vím je, že pro děti možná, ale pro diváky nad 12 let to snad nemůže uspět pozitivně. Zamrzí takové mrhaní penězi nad zbytečnostmi. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)

Reklama

Reklama