Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (188)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Po velice úspěšném prvním dílu, kde nešlo o nic převratného, ale přece jen to vydělalo, tak se musel okamžitětočit druhý díl. Bohužel téma šmoulů mě osobně nikdy moc nebralo a v druhém díle je to stále to samé. Tyto 3D šmoulové nejsou špatným animákem pro děcka, pro ně je to paráda, ale pro mě to je pouze podprůměrný animák, který mě nerozesměje a ani nepobaví a to není dobře. Shrek, Doba ledová, Hledá se nemo nebo Asterix jsou úplně jiné ligy a nelze to skoro vůbec srovnat. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $105miliónovTržby USA $71,017,784Tržby Celosvetovo $348,547,523Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,095,282 //počet predaných kusov 390,797Tržby za predaj DVD v USA $12,166,123 //počet predaných kusov 741,601║ tuctový zbytočný výplach, ktorý je akurát tými moderným vtípkami dokonale otravný, už to nemá čaro pôvodného animáku ani z ďaleka /25%/ ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy ostatní, ale jsem se fakt šmoulově bavil! Příběh nosný a nápaditý, Gargamelovi jsem fakt ten úspěch přál, Vexy se mi strašně líbila a i když by se našlo pár nezbytných výchovných pasáží (otravný synek, linie s otcem), na druhou stranu, určitá naivita ke Šmoulům patří. A hlavně v triu Šmoulinka, Vexy, Hokus to fakt jiskří! A ani český dabing nebyl marný...některé hlášky byly naprosto luxusní! A to hlavně Gargamelovy! Jmenuju ty nejlepší: "Moje gargoule!" to by si zasloužilo cenu za výmysl a pak aspoň "šmoulholmský syndrom" :-D ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Víc zasloužené čtyři hvězdy než u jedničky. Ano, nastavovaná kaše. Musím ale vzít film, tak že je situovaný na naše nejmenší a ti tohle neřeší. Je tu víc Šmoulů než v jedničce. Teda spíš, že dostali více prostoru. Akorát Hezoun už je docela otravnej, ale otravnost nuluje Mrzout, protože je skvělej. Je tu i více hlášek a taky lepší 3D. Já se bavil a to už je mi víc než 7… :-D ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Od té doby co šel Pixar dolů je skoro zázrak podívat se na fajn animák. A tak jsem rád za tuhle modrou partičku a Gargamela. Jednička byla o kousek lepší, ale to nic nemění, že jsem se opět skvěle bavil. Velké plus za nové postavy. Hlavně mám slabost pro Vexy v podání Terezi Voříškové. :-) Chci trojku. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)
  • Na financování filmu se podílela i společnost Sony Pictures, a proto byly všechna elektronická zařízení vyobrazené ve filmu právě od firmy Sony. K vidění jsou ve filmu vidět Xperia Tablet S nebo Xperia S. (Will_X)
  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)

Reklama

Reklama