Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (188)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Už si nepamatuji první díl takže nemůžu srovnávát jen vím že se mi líbil a dvojka to samé možná o něco více . Je to taková pohodová oddychovka na večer . Nasazení nových postav se mi líbilo a vztahy které se kolem nich odehrávaly byly zajímavé a ikdyž to nebylo úplně dokonalé dávám plný počet , prostě mi to nedá asi mě mě dřímá srdce dítěte . ( 26.11.13/MAC ) ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom milé prekvapenie po "miernom" sklamaní z úvodnej prvej časti. Dvojka bola nabitá akciou a mala dobrý koncept. Nebudem tu opisovať celý príbeh, no tento scenár i réžia dodala šmolkom originalitu a pre niekoho možno gíč, čo sa odkláňa ďaleko od podstaty samotného príbehu. Koniec koncov - pekný večerný film 3* ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Tak asi se všichni shodneme, že Šmoulové jsou primárně určeni pro děti, protože všechny ty infantilní držkopády na "šmoule", tomu se zkrátka zasmějí především ti nejmenší. Ale zas musím uznat, že tvůrci se snažili zakomponovat i něco pro dospělé - třeba ta část s Audrey Hepburn mě fakt pobavila. A v rámci možností se Šmoulové dají přežít, obzvlášť pokud k nim máte od dětství vřelý vztah! :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ó maličko lepší než první díl a v jádru nic co by dospělého diváka dokázalo nas.at,nebo urazit.Kdyby mi bylo tak do 10 let,bylo by to určitě lepší,ale i tak jsem se nenudil a jak jsem již psal u jedničky,velký průser se nekoná a oba díly jsou o třídu,ne-li dvě jinde,než hrané zprznění Garfielda...50% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, ale pořád koukatelné. Bohužel nepatřím do cílové skupiny diváků, takže nedovedu patřičně ocenit infantilní humor. Musím však uznat, že Azariův Gargamel byl opět bezchybný a hlášky s La Hůlkou nebo hrátky s tabletem byly pádným důvodem pro úsměv. Pokud se však děti přenesou přes parádní vizuální zpracování a zamyslí se alespoň na chvíli nad hlavní myšlenkou, pak bude smysl filmu splněn. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Na financování filmu se podílela i společnost Sony Pictures, a proto byly všechna elektronická zařízení vyobrazené ve filmu právě od firmy Sony. K vidění jsou ve filmu vidět Xperia Tablet S nebo Xperia S. (Will_X)
  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)

Reklama

Reklama