Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

reich

Pokud tohle je slušný, tak já asi svatý Petr. Nedokáži pochopit jak to někoho nad 18 let dokáže bavit. Už jednička byla protivná a strašná, ale tohle je ještě horší.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Celkem slušný pokračování filmu The Smurtfs. Mě se to líbilo a vůbec mi nevadilo že si to tzv. jak někteří tvrdí tady Amíci upravili. Upravili a co má být. Film to nezkazilo. Naopak to vylepšilo příběh, proč by to mělo navazovat na původní kreslený seriál Šmoulové. Je to vtipný a zábavný projekt.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Martanka

Martanka (hodnocení, recenze)

můžete mi prosím někdo říct jeslti je tam zase ten basset, co byl v prvním filmu ?? dekuji

Luk Skywalker

Luk Skywalker (hodnocení, recenze)

Celkem blbost, když v animovaném seriálu Gargamel Šmoulinku vytvořil, takže si Amicí zase jedou podle svého vymyšleného schématu.

Elisskas

Elisskas (hodnocení, recenze)

Já byla na předpremiéře, bála jsem se toho, ale byla to sranda, dala bych tomu 4* :), kdyby mě csfd nechalo, ale ještě to nejde :/

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Cely Soundtrack stahuj zde : http://www.sharebeast.com/6682ft49spfd 

 

Tracklist:

01 Ooh La La – Britney Spears
02 Vacation – G.R.L.
03 Magik 2.0 (feat. Austin Mahone) – Becky G
04 Live It Up – Owl City
05 Everything Breaks – Sophia Black
06 Forget You – Cady Groves
07 Hey Chica – Kiana Brown
08 High Life (feat. Ace Primo) – Nelly Furtado
09 Tutti Frutti – Buckwheat Zydeco
10 I'm Too Smurfy – Right Said Fred

FD123

FD123 (hodnocení, recenze)

ForGump

Koumák tam nebude. SPOILER: Protože Taťka má jen čtyři krystali na přepravu do světa lidí, pro sebe a pro Koumáka, Siláka a Smělouna, ale díky Nešikově nehodě se tam nakonec dostanou Mrzout, Fešák a Nešika. KONEC SPOILERU. Podle mě je to škoda, protože sestava Koumák, Mrzout a Nešika je ideální.

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Britney Spears právě potvrdila na svém Facebooku že natočila soundtrack pro film Šmoulové.Song se jmenuje " Ooh La la " .

BRITNEY - " Pamatujete si, jak jsem nahrála song pro moje kluky? Přijde již brzy! " Ooh La la " pro Šmoulové 2! Zůstaňte nalazeni na více "

Gig

Gig (hodnocení, recenze)

Ale počkám si na polskou verzi. U té jsem se řezal: "Gargamelu, uwagaaaaa!" ..... Papa Smerf i Smerfetka tam budou... :) a hlavně, kurňa, jak se to řiká v Polsku é Koumák -Mažňák nebo tak? .... :)

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Jednička se dala přežít, ale dvojka... to už podle ukázky vypadá jako slátanina. Radši bych viděl aspoň příběh v tom jejich světě a ne furt v tom našem.. ať táhnou. :/

TomasKotlant

TomasKotlant (hodnocení, recenze)

Radši si pustím kreslené, tihle jsou oškliví. A evidentně nepříliš důvtipní. Achjo.

okick

okick (hodnocení, recenze)

neeeeee, za co? Proc zas musi byt pribeh v tomhle svete, to si ASPON nemuzou vymyslet nakej kouzelnej les za sedmero horama? Takovou sracku jako byla jednicka jsem dlouho nevidel a ted bude pokracovani? A to uz koukam planujou Smouly 3. Tohle jsou fakt filmy pro "fajnsmekry" jako je moje kamoska na smoulech ulitla. NA TO SE SNAD NORMALNI CLOVEK NEMUZE DIVAT AZ DO KONCE!!!

tobias15

tobias15 (hodnocení, recenze)

Pokud to bude stejně "dobrý" jako trailer, tak nic jiného než odpad nebude ode mně následovat.

tibenskym

tibenskym (hodnocení, recenze)

metal.storm: nie :D ale keď natrafím na nete na plagát, trailer, či info, čo tu ešte nie je, niekedy to sem hodím, aby som sa podelil aj s ostatnými :-) ale inak máš pravdu, v poslednej dobe tuším samé plagáty som sem pridal

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

tibenskym: ty si sa rozhodol že budeš do diskusii pridávať plagáty?? -len tak ďalej :)

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Ohledně filmu ještě není nic známo a teprve se to píše.... Ale je dobře , že už víme kdy to bude v Čr , ikdyž myslím , že se to posune...

Kletus

Kletus (hodnocení, recenze)

Doufám že už se vykašlou na New York, už mi to město pěkně leze krkem

zynek

zynek (hodnocení, recenze)

Pevně doufám, že to bude alespoň stejně dobré nebo o trohu lepší než 1.

Reklama

Reklama