Reklama

Reklama

Míla a Eduard Tomášovi - Život v pravdě

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Umělecký medailon o životě Míly a Eduarda Tomášových, kromě filosofických promluv zachycuje také ukázky z každodenního života na chatě v Jílovém a doposud nikde nezveřejněné líčení pozoruhodných osudů obou manželů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

filmharmony 

všechny recenze uživatele

...měla jsem ohromné štěstí, že jsem manžele Tomášovi poznala osobně... ...moudrost, něžné porozumění s schopnost nekonečně vést další k poznání pravdy... děkuji s pokorou... ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Asi jen o něco vyváženější struktura a někdy náročné monology jsou překážkou k pěti hvězdičkám, nicméně dokument skýtá jedinečnou příležitost poznat moudrost a laskavost postarších manželů způsobem, který po celý film hřeje u srdce a hřeje i den poté, kdy se snažim hledět z nadhledu na své pocity a zbavit se ega, pro což dal pan Tomáš krásný návod... ()

miligretchen 

všechny recenze uživatele

Trošku nerozumím tomu, proč tento film nemá žádné komentáře a vlastní jen tak málo hodnocení.... Manželé Tomášovi byli neuvěřitelně zázračným párem duchovních bytostí, které otevíraly oči ostatním tvorům na této planetě a jejich moudrost a jedinečnost jejich pohledu na duchovní a materiální podstatu člověka a víry jako takové jsou neopakovatelným zážitkem, který v několika jedincích zůstává, přijmou-li ho alespoň zprostředkovanou formou - z dokumentů a literatury.Opravdu doporučuji! ()

Reklama

Reklama