Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Q10 nebo chcete-li Kyuko je robotka, Heita je zase obyčejný kluk, který vzhledem k srdeční vadě a operaci v dětství neměl zrovna na růžích ustláno. Možná proto je vážnější a přemýšlivější než jeho spolužáci. A zrovna on dostane Kyuko na starost a má zabránit tomu, aby její "identita" vyšla najevo. Ze začátku se svěřenému úkolu brání, ale co čert nechce - robotka se v jeho očích stává čím dál tím víc hezkou dívkou. (ainny)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pro mě celý tenhle seriál stál na Takerovi (za něj ta hvězdička navíc). Příběh není kdovíjaký zázrak, naštěstí to ovšem není přetažené. Příběh se soustředí kolem několika studentů, kteří mají své problémy a pokouší se na ně najít odpověď. Jestli úspěšně nebo neúspěšně, můžete posoudit sami. Víc jak polovinu času mě děsně iritoval Q10 hlas, ale nakonec jsem si jakž takž zvykla. Chtělo by to víc Acuko s normálním hlasem, normální výrazem, protože takové jí tam bylo zatraceně málo. Průměrný seriál s nadprůměrným Takerem a pokud se necháte, mohlo by to ve vás zanechat i vřelý pocit. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že tohle je dost netypický seriál z prostředí japonské vyšší střední. Je mentorující, zamýšlející nad smyslem života a je v něm málo studentské bezstarostnosti. Nezabývá se jenom hlavním hrdinou, ale každá z postav v něm má svoji 13. komnatu. Je ale zároveň v určitých pasážích japonsky praštěný což celý děj odlehčuje. Ze začátku jsem si nebyla jistá jestli ho dokoukám, ale teď v polovině vím, že ano. Musím vyzdvihnout kameru, používání "rybího oka" (aspoň myslím, že se tak určitým záběrům říká) se mi líbí a přesně dokresluje celkovou atmosféru. Nicméně finále a celkový vyznění bylo takový prapodivný, moc kostrbatý, takže na víc než tři hvězdičky to není. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama