Reklama

Reklama

Back for the Future

Obsahy(1)

Společnost Nike vyrobila v roce 2011 celkem 1 500 párů futuristických tenisek Mag 2011, které jsou přesnou kopií bot z filmu Návrat do budoucnosti II.  Krátké video natočené ve stylu kultovní trilogie propaguje aukci těchto bot na serveru eBay, jejíž výtěžek půjde na konto Nadace Michaela J. Foxe pro výzkum Parkinsonovy choroby. (J.Connor)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektná, nápaditá reklama na limitovanú sériu topánok Nike. Špičkový retro model, z ktorého bolo vyrobených len 1500 párov, bol dňa 8. septembra 2011 ponúknutý záujemcom o kúpu prostrednítvom internetovej dražby. Výťažok z tohoto predaja bol pripísaný na konto Nadácie Michaela J. Foxa pre boj s parkinsonovou chorobou. Reklamný klip sa nesie v duchu sci-fi komédie „Návrat do budúcnosti“, čomu som sa veľmi potešil. Milujem túto americkú trilógiu z osemdesiatých rokov a rád sa obliekam aj do produktov firmy Nike. Takže na mňa táto reklama zapôsobila. Mimo to, tie topánky sú fakt úžastné. **** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divný boty, takový kryptofašistický a vzít si na sebe světélkující boty, tak bych asi dostal do huby, no ale když nemáte v noci baterku, tak se hodí :D Reklama povedená. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zatím co Černá Mamba byla vskutku originál a měla vtip,tohle je jen sprostá vykrádačka úplně o ničem a master Lloyd zase dokázal,že už mu mozek moc neslouží a peníze nesmrdí,proto ta jedna hvězda...vim co dělaj s lidma prachy :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Lloyd, tak ti trapní neherci s botami a hláškou, že hoří na parkovšti, to fakt nezachrání. Jinak prostě reklama na 1500 párů bot, nejspíš pěkně mastných, kdy část výdělku šla na léčbu nemoci Michaela J. Foxe. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Reklamu v štýle back to the future by som si predstavoval úplne inak. Atmosféra poteší aj Emmet Brown, ale strašne tomu chýba Marty. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Oh, Great Scott!! Je zajímavé, že si to svým způsobem dělá legraci z prohlášení firmy Mattell, která prohlásila, že létající Hoverboard bud ek dispozici až v roce 2015... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Kua, dvě minuty - a je tam všecko! :)) Jako skalního fanouška mě velice potěšilo vidět znovu doktora Browna v akci... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Reklama na ČSFD no to mě podržte !!! Upřímně reklamu na tyhle boty bych čekal mnohem lepší a větší než že se tam jenom na chvíli oběví pár známých postav a nějáká hvězda basketbalu ale potěší kéžby bych je mohl mít a když to vemu kdo je má za tu cenu si můžete koupit i ojeté auto xDDD ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

To si ani nezaslouží komentář, jedna hvězda NBA, kultovka Back to the future zneužitá k reklamě a poskrovnu narážek a vtipu.... Nejsem si jistý, zda to osloví kohokoli pod dvacet let.... ()

Reklama

Reklama