Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

freddy 

všechny recenze uživatele

Malý Greg se k nám vrátil s dalšími více či méně důležitými střípky z jeho života, jejichž středobodem je strach z toho, že ho otec pošle do vojenské přípravky. A stejně jako v předchozích dílech, i zde je Greg tak nějak rošťácky roztomilý, a když se k němu přidá jeho nepostradatelný parťák z předchozích dílů, tak je o solidní zábavu postaráno. Já prostě mám tenhle druh rodinných filmů rád a miluju, když děti svojí naivní optikou vidí některé věci složitější a vážnější než opravdu jsou. Navíc tahle série má tu výhodu, že v hlavní roli zde účinkuje velký sympaťák Zachary Gordon, kterého prostě musí člověk milovat, i když jeho postava dělá jednu botu za druhou. Stejně tak jsem si oblíbil i bratra hlavního hrdiny, který je takovým přerostlým puberťákem a celému příběhu dodává šťávu. A upřímně jsem i Gregovi trochu záviděl ta jeho prázdninová dopoledne v klubu s bazénem, kde se dá dělat tolik věcí, ale na druhou stranu já jako dítě jsem míval taky pohodově prázdniny, takže každý má něco. Ve výsledku jsem spokojený s tím, že si série udržela tu svou pohodovou kvalitní rodinnou atmosféru, a stejně jako u předchozího dílu, i nyní uděluji čtyři hvězdy. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Ten samý případ jako u jedničky. Nemám k tomu co víc dodat. Místo toho, aby se to zhoršovalo, bylo to buď stejný nebo horší. To že ve filmu nebyla Moretz byla chyba, protože ta jediná to se Zahnem držela trochu nad vodou. Jestli se budu někdy koukat na dvojku nebo trojku, může být předem ujištěn jedním: HORŠÍ TO BÝT NEMŮŽE. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bylo mi již předem jasné, že se filmů nedočkají všechny knihy postupně a spojení Poslední kapky a Psího života naštěstí zafungovalo vskutku dobře. Je sice škoda, že se 4 následující tituly na obrazovky našich televizí nepodívají, jako jejich podrobný znalec musím ale uznat, že by v tomto formátu asi neměly co nabídnout. Přece jen i ta devítka ve Výletu za všechny peníze je už jen slabý odvar. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když už člověk si dá tu námahu a shlédne první dva díly, tak už i na tohle se dá obětovat pár chvil času. Jednička byla bych řekla taková spíš samostatná, ale bylo vidět, že druhý díl (ačkoliv měl normální konec, žádné to be continued) počítal s tím, že na něj naváže třetí díl. A je to pořád dokola to stejný. Ale líbí se mi ten nápad, že to má pokračování. Některé momenty byly fajn, ale většina byla jen klišé. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem Deník malého poseroutky 2 viděl někdy před sedmi lety, moc si z něj, ani pilotního filmu již nepamatuji. Z recenzí vím, že šlo o průměrná díla a tomu odpovídá i můj stav paměti k ději daných snímků. Trojka bude patřit do stejných vod. Jelikož jsem předtím viděl i Mikulášovy patálie (francouzská produkce), musím výsledné hodnocení ještě více snížit, protože humor zde je o třídu infantilní, záchodový a ne tak propracovaný a k charakterům a ději vhodný, jako v Mikulášově patáliích (2009). Nicméně jednohubka - letní komedie na sychravé odpoledne to funguje na výbornou. Odpad si to tedy rozhodně nezaslouží, byť některé herecké výkony do těchto vod směřovaly. Tři hvězdy a hurá na to vše opět brzy zapomenout. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama