Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to v konečném důsledku v podstatě to samé jako "Frankenstein", protože ze začátku mě ta hezká naivita filmu hodně bavila, nemluvě o tom, že Joan Crawford mám prostě rád a je jedno, v jakém věku. Jenže ten konec už je prostě moc klasický, moc se zde hraje na jistotu, což je velká chyba. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

I Freddie Francis ako reziser obcas prispel k produkcii hnoja. V existenciu hnoja v tomto svete ja verim, bez prdele .... 0 % ()

Reklama

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Z posledního filmu Joan Crawfordové je evidentní její potřeba pracovat. A i v tomto zbabělém filmu (kde není doladěn ani vzhled titulní postavy) předvádí výjimečný výkon. Každý její fanoušek, tedy i já, dává sice přednost snímkům jako Lidé v hotelu či Mildred Pierceová, ovšem chápu její účast v tomto posraném, směšném a zostuzujícím díle. Vím toho totiž hodně o přežívání. A je umění i přes pocity neuznání, odstavení a zapomnění, neztrácet naději, že se člověk může zvednout. ;-) ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný gýč,úplne smiešny film,kto nevidel neuverí.Ale zároveň aj veľmi roztomilý,nemal som to srdce mu dať menej ako tri.Trog je vlastne taký tvor,niečo ako napoly človek-napoly opica,čiže troglodyt.Ale veľmi smiešny,dlhá brada a dlhé vlasy,ale pokožka po tele holá.Niečo neuveriteľné.Túto smiešnu figúrku odchytia v jaskyni a vedci ju budú skúmať.Táto postavička bola asi taká desivá ako hojdací koník pre malé dieťa.Je to jeden z najhlúpejších filmov,ako som kedy videl.Ale aký je hlúpy,taký je smiešny. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama