Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako malý chlapec zahlédl Jegor Malyš (A. Serebrjakov) trénink oddílu karatistů a okamžitě pro sport zahořel. Škola však byla později zavřena. Zkušený a bohužel také nezvladatelný bijec Malyš směřuje k šikmé ploše, zvláště poté, kdy Jegorova matka, prostopášná kadeřnice, mladíka vyhazuje z domova. Během vojenské služby prochází Malyš dalšími, vesměs vítěznými duely. Poté Jegor uvízne v hledáčku mafie provozující nelegální zápasy s vysokými sázkami. Naivní Malyš je k nezastavení; odmítá veškerá varování a po několika vítězstvích opět nastupuje. Jeho soupeřem je tentokrát obávaný stotřicetikilový "Vyhazovač" (T. "Bibo" Aziev). (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Dobrých komedií i dramat (o válečných filmech nemluvě) sovětská kinematografie natočila spousty, proto řadový divák v zahraniční produkci hledal ve Svazu především Arnolda, Dolfika, hongkongské kung-fu a podobné hekárny. Takže když se objevila ta možnost, v Rusku se snažili trh nasytit i vlastní chucknorrisovskou produkcí. ()

Jirka.Arbter 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi úplnou náhodou vyjel na YouTube jako 'Krvavý Sport z SSSR', což zní nesmírně lákavě, i když neumíte rusky. Ano, bohužel se nedají sehnat žádné titulky, takže jsem musel využít automatický YouTubácký překlad (který po většinu času vůbec nefungoval) a hodně, hodně fantazie. Když tedy vezmu v potaz, že tenhle film měl pravděpodobně i nějaký příběh, tak mi připadal na sovětskou produkci dobrý (i přes ve filmu přítomnou roznožku tohle ale má stále od Van Dammeových snímků daleko). 3* s odřenýma ušima. ()

Reklama

Reklama