Reklama

Reklama

Báječný hotel Marigold

  • Slovensko Báječný hotel Marigold (více)
Trailer 1

Evelynin muž zemřel poměrně nedávno na infarkt. Evelyn mluví se synem o tom, že je nutné prodat dům a splatit otcovy dluhy, nechce k synovi na dožití. Graham nesnáší večírky a je pozván na rozlučkovou party za zesnulého soudce. Graham z večírku odejde s tím, že přišel jeho den. Douglas a Jean kupují nový dům, při tom se pohádají. Norman má rande naslepo s Judith. Ona lhala o svém věku, on také – jemu je ale hodně přes šedesát, zatímco jí zhruba čtyřicet. Madge se pohádá se synem a odjíždí – hledá muže a neustálé hlídání vnoučat jí v tom brání. Muriel se v nemocnici odmítá nechat ošetřit od černošského lékaře. Sestra jí přivede lékaře indické národnosti. Muriel potřebuje novou kyčel. Lékař jí nabídne možnost operace v Indii v rámci pilotního programu péče – v Anglii by musela na operaci čekat i déle než půl roku. Muriel je naštvaná, že musí do Indie, nemá ráda Indy ani jiné menšiny. A tihle všichni odlétají do Indie. Po cestě se seznámí. Návazný let do Djaipuru je ale zrušen, tak hledají na letišti autobus a chtějí se dostat na místo určení sami. Po příjezdu do hotelu Marigold nic nevypadá tak jako na letáku. Hotel je, mírně řečeno, lehce zanedbaný. V některých pokojích jsou dokonce ptáci, chybí dveře, telefony nefungují. Majitel je ale na hotel nicméně patřičně pyšný. Zvláštní pobyt pro tuto poněkud nesourodou společnost začíná... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v indickém městě Jaipur přezdívaném Růžové město. Jako hotel posloužil bývalý královský palác Ravla Khempur, ležící na břehu jezera Udaipur. (Michelle75)
  • Herci měli hrát podle scénaře fascinaci cizí zemí, vetšina z nich byla ale v Indii poprvé, a tak to pro ně nebylo nic obtížného, protože byli zemí okouzleni. (Michelle75)
  • Judi Dench prohlásila, že „Indie je soustavný útok na vaše smysly. Je to země kontrastů, která vás změní." (Michelle75)
  • Bill Nighy a Penelope Wilton ztvárnili manželský pár už dříve, a to ve filmu Soumrak mrtvých (2004). (R´Hell)
  • John Madden našel při vytváření plakátu k filmu inspiraci v plakátu ke snímku Láska nebeská (2003). (skinny9)
  • Názov filmu sa objaví v desiatej minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

07.07.2012

Volné seskupení čtyř jednosálových artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 12. do 18. července tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších… (více)

Reklama

Reklama