Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ota je bývalý učitel a ve svém věku má již řadu vrtochů, kterými poněkud komplikuje život svému synovi a snaše. Nyní jej čeká náročná operace a Ota se rozhodne, že je ta správná doba, kdy je třeba vyhledat někoho, kdo kdysi dávno velmi ovlivnil jeho život. Setkání s herečkou Janou je ale poněkud jiné, než si představoval. Přesto je to právě tahle vitální dáma, která nemíní nerezignovat na aktivní život, která znovu zamotá jeho osud. Díky Janě se Ota vydává na napínavou road-movie, na jakou by si možná ani v mladším věku netroufl. A je to právě tohle důležité setkání, které oba utvrdí v poznání, že nejhorší, co může člověk udělat - je všechno vzdát! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Detektiv-2

Detektiv-2 (hodnocení, recenze)

Agatha

Naprosto souhlasím a to víc mě mrzí, že už jí je 80 let a kdo ví, jestli jí ještě někdy nominují. Takový úctyhodný výkon svede snad jen ona. Jinak je škoda, že se o tom neudělali větší "haló", protože když je významná festivalová cena, tak by určitě chtělo ;-). Snad se objeví alespoň pár fotek Jiřinky s cenou.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Detektiv-2

Internetová cena to určitě není, je to "klasický" festival, letos byl 12.ročník. Koukal jsem na program a normálně se promítají filmy atd. Vrásky z lásky byly taky na programu. Včera to říkali v Událostech, jinak o tom asi nepadlo nikde ani slovo...Toho Českýho lva jsem jí taky moc přál, škoda :-( To co předvedla ona, to v 80-ti jen tak někdo nesvede.

na příspěvěk reagoval Detektiv-2

Detektiv-2

Detektiv-2 (hodnocení, recenze)

Agatha

Je to krásný, ale jedná se o nějaké významější ocenění? Nebo je to jen internetová cena jednoho autora. Doufám v první možnost, prože Jiřině nesmírně fandím. Dodnes nemůžu pochopit jak nemohla získat Českého lva za roli "Furtákové".

na příspěvěk reagoval Agatha

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Tak tohle mě (tak jako Cesta z města 2) může jen příjemně překvapit, ale do kina na to úrčitě nepůjdu. Z traileru to vypadá jako totální kopie Babího léta, dva důchodci, kteří se nechtějí smířit s tím, že už o ně není zájem. Při vší úctě k M.Epsteinovi (má na kontě pár dobrých filmů, ale také pár podprůměrných), velmi pochybuju, že by se mu podařilo napsat lepší film na stejné téma než Jiří Hubač, legenda českého filmu. Z traileru je jasné, že to bude klišé jak hrom, zlá sestřička, která sice s Bohdalkou válčí, ale vlastně ji má ráda, Bohdalová z domova neustále utíká...bla,bla...stokrát viděno (viz například Pozor vizita s Hrušinským)

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se docela těším =)  Povedený hlášky, co jsem slyšela ;)

Související novinky

Radoslav Brzobohatý: 1932 - 2012

Radoslav Brzobohatý: 1932 - 2012

13.09.2012

Pouhý den před svými osmdesátinami zemřel ve středu 12. 9. jeden z nejvýraznějších českých herců druhé poloviny 20. století. Byl představitelem hlavně mužných rolí, drsnějších i těch, díky kterým byl… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

07.07.2012

Volné seskupení čtyř jednosálových artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 12. do 18. července tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších… (více)

Reklama

Reklama