Reklama

Reklama

Nové hnízdo

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

Je tu premiérový pořad Nové hnízdo, kterým diváky provede oblíbený moderátor Petr Vondráček. Spolu s týmem makléřů, designérů a odborníků bude hledat Nové hnízdo pro zájemce o lepší bydlení. V osmi tématických dílech představíme různé typy nemovitostí – budeme se stěhovat za brány rušného velkoměsta, hledat chalupu pro víkendový relax, měnit malý byt za větší – každý si najde to svoje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Paity 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč to má 50 minut, nechápu, co tam zase dělal Cejnar a nechápu, že už se mu nerozpadla ta jeho nechutně upatlaná vojenská zelená kšiltovka. ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

1. Vondráček a celá jeho rodina by se mohla v médiích ukazovát méně, nejlépe vůbec. // 2. Úlisní makléři by si mohli odpustit oblbování a kecy typu, pán si musí pospíšit, o nemovitost je velký zájem. // 3. Nocování v jedné nemovitosti na závěr je úplně zbytečné. // 4. Stejně jako ty čachry s postelí. // 5. Satelity by se měly přestat stavět. Co lidi láká na tom bydlet v objektu, který kombinuje nevýhody bydlení na sídlišti s nevýhodami života na venkově. // Jinak docela fajn pořad, když chci vypnout.... ()

Reklama

duklak2

všechny recenze uživatele

Neskutečná drzost od prodávajících, kteří chtějí výrazně vydělat a přitom jejich nemovitost nemá ani poloviční hodnotu. Miluju takové lidi. Ať žije dnešní doba:) ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Přes nový práh jsem sledoval pravidelně, a tahle primácká verze není kupodivu o moc horší, možná proto, že nic moc nového nepřináší. Což je v tomto případě rozhodně pozitivum. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nové hnízdo, nové bidlo pro zoufalce Vondráčka, jako recyklovaný pořad nic moc, ale jako reklama a v jistém smyslu i propaganda na realitky zejména Remax, fakt dobrý:-) Viděl jsem jeden díl (na dlouho asi poslední), nějaký třicátník, nevím co dělal (rozpočet 14 mega!), hledal nové bydlení v Praze, výběr ze tří bytů teda fakt nic moc, nakonec si vybral loft v poměrně rušném místě někde na Smíchově (prý dobrá lokalita s výhledem na Prahu, a se šmírou od sousedů), no za ty prachy nebererte to:-) Osobně bych věděl jak líp investovat a ještě ušetřit:-) Palec nahoru, pro brilantní hnízdečko lásky, bejvalé missky Jany Doležalové, vystudované magistry farmacie a soukromé lékárnice, odhadem cca. 14 mega! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama