Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Sawyer nemá na mysli nic jiného než rošťárny a nezbednosti, kterými velmi trápí tetu Polly, se kterou žije společně se svým nevlastním bratrem Sidem v St. Petersburghu v Mississippi.Polly si i přes Tomovu tvrdohlavost a svéráznou povahu vytkla za cíl z něj vychovat spořádaného a váženého člověka. Tom má naštěstí kamaráda Hucka Finna, sirotka, který nade vše miluje dobrodružství. Jednoho dne se z jejich chlapeckých výprav do neznáma stane opravdové lidské drama. Obstojí chlapci tváří v tvář skutečné hrozbě? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

oli009 

všechny recenze uživatele

Uff, ještě že to mám za sebou. Ne vážně přežít tenhle film a prokousat se k jeho konci byl téměř nadlidský úkol. Zlaté české zpracování. Sice se nedrží přesně Twainovi verze, což mu ale ve finále jen prospívá. V té naší verzi jsou totiž herci, kteří hrají a hrají výborně. Navíc mají scénář a režii na rozdíl od tohoto filmu, kde hlavní postavy vypadají jako ztuhlé figuríny a jejich mluva se podobá nadprůměrně inteligentnímu šimpanzovi. Snad jediným světlým bodem v téhle temnotě je krajina. I když upřímně i ta se mi něčím zprotivila. Možná tím jak mi přijde kýčovitá nebo tím jak si hraje na americký západ... No nevím, prostě česká verze je oproti tomuto snímku bravurně zvládnutá. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Další filmová adaptace klasického díla. Nemůžu si nijak stěžovat, pro starší publikum to už prostě není, ale pochybuji, že se najde malý kluk, kterého by to nebavilo, nebo by nechtěl zažívat dobrodružství Tomem a Huckem, takže pro mladé ok, ale co se týče kvalit filmu, tak jasný průměr. ()

Reklama

huhuhu783 

všechny recenze uživatele

Já dávám 3 hvězdy proto,že sem to mohl pustit klukovi když to měl v čejáku ve 4 třídě a měl dělat refoš. Mohl to zkouknout a vyrobit ho. Klasický německý zpracování,ale dík za to třeba jak za Děcka z Bullerbynu a podobně.Nedá se očekávat tříhodinový drámo,ale člověk pochopí vo co go a já si cením že to někdo dělá ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Trochu BDSM pre deti s trstenicov a na Slovensku to ma 12+ vdaka ceskemu dabingu. Co viak k tomu povedat, asi len ze je to slabsie ako ine Te-eSka ci Ha-eFka, ale nie zle a obrazovo pekne, aj na 576i cez satelit na ktorom je hniezdo. PS. Idem zhodit to hniezdo, info pre ochrancov, ftacike tam nie su, zjedol ich kocur a toho pes. Edit: nedavno sa do dediny vratily "obcania" povodom z Indie resp. z Indie 13steho storocia. Pre osvetlenie- neda sa ich spocitat aa chodia so sudom po susedoch lebo do studne nahadzali smeti a ako vieme (a uz aj oni) studna nie je bezodna a cez 27 metrov odpadu sa tazko dostanu k vode. Co je vsak pointa psa uz na dvor pustame len pod dohladom, nech to nedopane tak ze -> psa zjedola cierna spina. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Začnu od  Heike Makatsch (teta Poly), abych na to nezapomněl. Povědomá, okatá, ano, ona kraje tu svůdnici sekretářku, co málem svým kukučem dostala Alana Rickmana z poklidného života s Emmou Thompson. Tenhle film je prima, co od něj čekat, jakou objevnost. Vypráví příběh dvou kamarádů podle literární předlohy. Páni kluci jsou pochopitelně jiná kategorie, ale to je trochu upravené na naše poměry. V Levíně přeci neteče Mississippi :) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama