Reklama

Reklama

Bahno z Mississippi

Trailer

Dobrodružné drama vypráví příběh dvou 14letých chlapců Ellise a Neckbonea, kteří na ostrově uprostřed řeky Mississippi objeví muže jménem Mud. Ten jim prozradí, že v Texasu zabil muže a pronásledují ho pomstychtiví nájemní vrazi. Na ostrově se má setkat se svou životní láskou Juniper, se kterou plánuje ujít. Pochybující, ale i fascinováni Ellis s Neckboneom mu přislíbí pomoc. Netrvá však dlouho a Mudovy představy se stanou skutečností. Chlapci v malém městě objeví nejen krásné děvče, ale i hordu zabijáků. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Lamprea

Lamprea (hodnocení, recenze)

Proboha, od kdy je tu ten katastrofální překlad názvu? :D To už je fakt moc.

na příspěvěk reagoval roning85

hominy

hominy (hodnocení, recenze)

Zdravím...chtěl jsem se jen zeptat ohledně dabingu. Netušíte, jestli vůbec bude tenhle film někdy nadabovaný? Koukal jsem na dabing-forum a zatím žádná zmínka :-/...Díky :)

na příspěvěk reagoval DarkKnight, Mahavishnu

DarkKnight

DarkKnight (hodnocení, recenze)

Wilda Bruska

Pravda. Ale divím se,  že tady měl McCoughney podobnou roli jako v True Detective a všichni seriáloví a filmoví fanoušci z něj byli nadšeni až právě v Temném případu a na tenhle film úplně zapomněli. Alespoň, že o něm ví Nolan a obsadil ho do Interstellar.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Wilda Bruska

Wilda Bruska (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě pohladil...Doporučuji vidět určitě. Řadím mezi mé oblíbené filmy, ke který se ještě vrátím rád. Matthew McConaughey skvělej, dětský herci ještě lepší...klobouček dolů po delší době.

na příspěvěk reagoval Borrtex, DarkKnight

Uživatel Nyck smazal svůj příspěvek.

Uživatel DaviD3141 smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

SpeedyCZ

od stredy sú už aj BluRay rips:

Mud.2012.COMPLETE.BLURAY-LAZERS
Mud.2012.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Mud.2012.720p.BluRay.x264-SPARKS

na příspěvěk reagoval SpeedyCZ

Arcadan

Arcadan (hodnocení, recenze)

Vypadá to zajímavě a Matthew poslední dobou hraje v samých výborných filmech, takže se na to už pomalu začínám těšit. :) Škoda že u nás v ČR to nepůjde do kin...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dejvid007

Dejvid007 (hodnocení, recenze)

Nevíte, jestli to bude v kinech i v ČR?Popřípadě kdy?Na festivalu v Cannes mě to docela zaujalo. díkes;)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

režisér Jeff Nichols film popsal jako "Sam Peckinpah meets Mark Twain" (odehrává se to na řece Mississippi a okolí, Mud se ukrývá na jednom ostrovů na řece)

Související novinky

Tiché místo se dočká spin-offu

Tiché místo se dočká spin-offu

11.11.2020

Letošní rok mělo do kin přijít pokračování hororového hitu Tiché místo od režiséra Johna Krasinskiho, nejspíš ale nemusím říkat, jak to dopadlo. Druhého dílu se tak s trochou štěstí dočkáme až 23.… (více)

54. Zlín Film Festival startuje již 30. května 2014

54. Zlín Film Festival startuje již 30. května 2014

28.05.2014

Je to ideální datum, protože mimozlínšťané mohou využít k návštěvě Zlína především víkend. Nejedná se totiž jen o festival určený dětem a mládeži, zajímavé filmy z více než 55 zemí světa zde zcela… (více)

Jeff Nichols natočí sci-fi

Jeff Nichols natočí sci-fi

19.01.2014

Režisér a scenárista Jeff Nichols (1978) se řadí mezi nejtalentovanější tvůrce nastupující filmařské generace v USA. Jeho tvorba se zatím vyhýbá prestižním a sledovaným oceněním, ale již 3 filmy (z… (více)

Reklama

Reklama