Reklama

Reklama

Zrazená

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Těhotná Julie se vydává se svým přítelem na romantickou dovolenou. Od samého začátku má pocit, že je někdo sleduje. Její přítel je unesen, na policii se obrátit nemůže. Je nucena kontaktovat svého manžela, se kterým se právě rozvádí... (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tahle zapeklitá záležitost se již od začátku tváří, jako stupidní romantická slátanina od Rosakundy Píčrové! Nenechte se však zmást! Rozvine se to v děsivě komplikované detektivní drama, ze kterého by i Peter Falk vyvalil vočíčko a splaskl mu baloňák. Vrahem totiž není jen zahradník! Každý v pomyslném kupé tohoto veselého vláčku si takříkajíc šťouchl! Minimálně Julie jich osouložila více a momentálně, ve stavu jiném, řeší krutý hlavolam, jak se vypořádat s únoscem svého milence, kterého by měly zachránit peníze jejího bývalého manžela. No zkrátka taková veselá rodinná komedie. Závěr, a ten je ze všeho jistě nejlepší, je dosti překvapivý a jistě vás odmění za vaši trpělivost. Rozhodně bych neodcházel předčasně! 20% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

"Hele, mámo, dneska dávají "Zrazená", to vypadá na dobrý trajler" (Lojzíkovi Pivoňkovi nikdy moc nešlo vyslovování cizích slov). "Na to hodíme oko", nadšeně zatleská sádelnatými prackami Běta Pivoňková. Postarší manželé od dob soutěže Šest ran do klobouku v podstatě nevypínají televizi. Prožili si éru hrajících si koťat, seriál Profesionálové viděli v premiéře a thrillery zkrátka milují. Tenhle by je svojí kvalitou nemusel zradit. Je nenáročný na pochopení, typicky "ouldskulově" zabarvený a zpočátku budí dojem, že bezvýznamný scenárista frčel na šňupání pracího prášku. A má dokonalé televizní parametry. Děj diváka přenese na mys, kam přijíždí milenecká dvojice. Julie je těhotná. Jen se neví, jestli s manželem, se kterým se rozvádí, nebo s milencem, se kterým vymrdává. A aby jí to vymrdávání její zhrzený manžel ztrpčil, najme si na zamilovaný párek komplice, který milence unese, a má jej svázaného při přílivu nechat utonout. Celé se to ale nebude vyvíjet podle plánu. Začátek byl stupidní, a to dost. Následně stupiditu zastaralého scénáře přebíjel spád událostí, které film posunuly do dynamičtější i napínavější roviny, bylo to i méně předvídatelné. Apeluji na režiséry, to musela být atraktivní Amanda Schull dlouhé roky přehlížena a hrát jen v druhořadých produkcích?! To nechápu, neboť herecky je zdatná. I tenhle thriller neznámého režiséra Johna Stimpsona patří mezi ty druhořadé. Režijně i scenáristicky ale plní požadavky na film, který má své místo ve večerním vysílacím čase. A někdo, jako třeba Pivoňkovi, jej dokáže ocenit. 60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama