Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

H34D 

všechny recenze uživatele

Partička bývalých Machrů a šprtů je sice dostatečně sebeironická na to, aby si ze sebe dělala prdel a častovala se nadávkami nejhrubšího zrna, ale chybí jim trošku soudnost, co se týče promyšlenosti filmu. Tvůrci sází na to, že jsou prostě celebritami k sežrání a že diváci budou jásat pokaždé, když se sejdou na obrazovce. Občas se pracuje i se samotným statutem herců, např. role hodňásků Michaela Cery vs jeho role prasáka zde. Scénář Seth Rogen nejspíš splácal na párty podobné té v úvodu filmu a dialogové improvizace na tom nic nevylepší. Apokalypsa v Hollywoodu může posloužit jako jednorázová jednohubka pro relax více lidí u obrazovky, ale rozhodně není kvalitním filmem, ani zapamatováníhodnou komedií. 5/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To nám tu zase jednou vyrostla zeď, která odděluje tábory intelektuálních svatozářníků a primitivních hovádek. Co se dá dělat, jestli mě dvouhodinovky v kině mají bavit tak, jako tahle, klidně budu hovádko. Hovádko na té straně barikády, kde je větší prčunda. Takže jestli si přeju odstranit zeď, Esterko? Ani náhodou! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je presne môj typ komédií, skvelý humor a k tomu skvelé herecké obsadenie. Príbeh je síce slabí, ale sú tam skvelé efekty a film je dosť krvavý. Najlepší boli James Franco a Jonah Hill. Vtipné bolo spomenutie na Jamesove účinkovanie v Planéte opíc. Som rád že herci hrali samých seba a že tam boli snáď všetci mladí komediálni herci. Naviac dej svižne odsýpa, o krv fakt nie je núdza a postavy nie vždy jednajú tak, ako by človek čakal. Za mňa snáď komédia roku. Backstreet Boys v nebi na konci pobavili. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Největší komediální událost roku ! Tahle partička si to doslova užívá a je tu spoustu nezapomenutelných scének: Michael Cera na kokainu, trailer na sequel Pineapple Express, Eastbound and Down entré Dannyho McBridea .. a takhle bych mohl pokračovat ještě dál, ale nejsem zmrd, abych to tady celé vyspoileroval. Navíc i digitální triky, i když nejsou celou dobu úplně perfektní, fungují naprosto skvěle a to nezmiňuju ani gore, které se taky náramně povedlo. Jinak, is it only me, nebo se všude, kde se sejde McBride a Franco musí sekat péra ? Ale tak, koho to nakonec sere, že ? Dlouho jsem se takhle od srdce z plnych plic nezasmál ! Všema dvaceti ... všema dvaceti. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého najsrandovnejším momentom je, keď Michael Cera plácne po zadku Rihannu. Chalani sa vyblbli. Baviť sa s nimi v ich "reálnej" prítomnosti na pre'dick'ovaných fóroch a úprimnej kritickej sebareflexii má nábeh na cool švandu, ale chcelo to vypilovanejší scenár. Toto akoby zbastlili spontánne za jeden věcer a vrátili sa k tomu až na place. Casting nie je všetko. Finálny penis-démon a záverečný song dobré :-) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Na začátku před apokalypsou Rihanna a spol. zpívají píseň „Take Your Panties Off“, jejíž název nese na tričku Craig Robinson. (Agressor69)
  • Kolem filmu se rozšířila fáma, že si v něm zahraje Daniel Radcliffe. Nakonec byla však obsazena jeho kolegyně ze série o kouzelnickém učni Emma Watson. (R´Hell)
  • Craig Robinson v jednom rozhovoru prozradil, že Jonah Hill improvizoval, když požádal o tyčinku Milky Way. Následující debata o tom, kdo tyčinku nakonec sní, byla také improvizovaná. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama