Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Recenze (960)

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého najsrandovnejším momentom je, keď Michael Cera plácne po zadku Rihannu. Chalani sa vyblbli. Baviť sa s nimi v ich "reálnej" prítomnosti na pre'dick'ovaných fóroch a úprimnej kritickej sebareflexii má nábeh na cool švandu, ale chcelo to vypilovanejší scenár. Toto akoby zbastlili spontánne za jeden věcer a vrátili sa k tomu až na place. Casting nie je všetko. Finálny penis-démon a záverečný song dobré :-) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Snad totálně celá banda trapných slizáků ze všech těch koprofilních "komedií", kterými posledních pár let zaoceánské produkce celosvětově oblažují všechny ty hihňající se dementy, co se plácají do kolen, když vidí někoho srát, blít nebo rozmazávat ejakulát po zdech hajzlů, se sešla v 63+1 Džejmse Franka, aby si jakože dělali děsně "kůl lekraci" sami ze sebe. A k mému "velkému překvapení" z toho vznikla koprofilní "komedie", kde se sere, blije a rozmazávají ejakuláty. Jo, málem bych zapomněl, ještě se hoššy sem tam o sebe otírají čurákama. No k PO-PU-KÁ-NÍ! Asi až na zhruba přesně dva plaché úsměvy z kameo rolí mnou zmítal pocit trapnosti, studu a retardované nudy, přičemž jsem měl neodolatelné nutkání táhle prdět, házet po televizi hovna a kreslit si po čele kosočtverce z čerstvého spermatu. Ale nakonec jsem to neudělal, protože se mnou v místnosti nebyl nikdo s Íkvé pod padesát, krutodrsně zhulený pětilebkovým afgánským čajem od Vietnamců, kdo by se tomu třeskutě smál, až by si slintal na bradu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Chytřejší, než si většina diváků dokáže připustit. Rogenův humor jde kolikrát za hranu, ale kdo by se zlobil, když je činěno tak sebeshazovačným a ironizujícím způsobem. Studiová kápa asi musel trefit šlak, když to viděli ve zkušební projekci, o to víc přeju Rogenovi a jeho partičce ten komerční úspěch, který za mořem zaznamenal. Zaslouženě – za asi nejupřímější áčkový biják, který vypadl z „továrny na sny“ za poslední léta. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Buranská, ale zatraceně zábavná podívaná, kterou je třeba brát s extrémní porcí nadhledu. Ano, ne vždycky se herci trefí, ale většinu času není těžké se bavit s nimi, ať už nějakým tím klasičtějším gagem ("podej mi nůž"), nebo absurdním dialogem ("já tě postříkám!"). Body to má za nečekaně dobré využití katastrofické zápletky (v zásadě je to skutečně film o konci světa - potěšilo "Mad Max finále"), výborná camea a odvahu jít až na kost. Bavil jsem se možná víc, než by člověk měl, ale zrovna tuhle hereckou sestavu mám dobře nakoukanou. Malé plus za Michaela Ceru... ten si to dal jako král! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komedie roku so far. Nekorektní a sprostá, ale inteligentní. Sebeuvědomělá a meta, ale nenucená. Platí, že čím více toho víte a znáte (o hercích a jejich typických postavách, které hrají ve svých filmech), tím víc se budete smát. Jen nesmíte být nudný suchar. PS: Jestli verbal myslí komentář k tomuto filmu vážně, tak se pomalu ale jistě stává křečovitou parodií na sebe sama. Škoda, holt ne každému jde fekální a nekorektní humor s takovou grácií, jako Sethu Rogenovi :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jako zcela nečekaně příjemný překvapení na poli humoru. Když se pánové dohodovali kdo z ních znásilní Emmu Watson, tak jsem se na gauči taky hlásil. Velmi vtipný dialogy, ať už za pomocí vulgarismů a sexismů, například dohadovaní jak maj kluci vedle sebe spát a kdo k sobě bude spát pérama a kdo prdelí k péru, taky dlouhá přednáška o honění trefila mou bránici přesně, ale nejen to. Některý dialogy byly skvělou satirou na snobství a ironie se tady taky dostávala často ke slovu. V žánru komedie se rozhodně jedná o příjemné osvěžení. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najkresťanskejší film od Umučenia Krista. :) Je tam niekoľko improvizovaných momentov typu "môžem si honiť, kdekoľvek chcem", ktoré skĺznu do trápnosti či úplnej hluchoty. Ale zvyšok je veľký luxus. Scény ako "kto znásilní Emmu Watson", "The Exorcism of Jonah Hill", "mrdal som Lindsey Lohan", "kurva, to som sa zľakol, James, máš tu rekvizity zo Spider-Mana 3" či "Dobrý Bože, tu je Jonah Hill z Moneyballu..." Skrátka sranda. Veľká sranda. Tony hlášok a vtipných narážok na filmy všetkých účinkujúcich i mnoho ďalších. Plus skvelá rola pre Tatuma. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Super skvělej nápad, díky kterýmu se mi konečně plno herců zase trošičku sblížilo a zlidštilo. Hrají tady totiž sami sebe. Do toho ale přijde brutální apokalypsa, která je ve všech ohledech totální nic neříkající nesmysl a tak jediné, co drží nad hladinou je celá řada místy dost brutálních hlášek jednotlivých herců, co se navzájem stírají a předhánějí v tom, kdo bude lepší. Líbí se mi o to, že plno herců prostě ukázali sami sebe, a že si ze sebe kolikrát dokázali udělat upřímně legraci. Vadí mi pro změnu to, že některé forky byly dost zbytečný a za hranicí. Chvílemi jsem se fakt dobře nasmál, abych se následně smát přestal a čekal zase na nějakou hlášku, která mi opět udělá radost. Seth Rogen a Evan Goldberg ale vymysleli skvělej nápad a plno těch herců tam mě přesvědčilo, že jsou skvělá parta, která umí rozesmát, a se kterou do budoucna budu v rámci Ameriky rozhodně počítat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $101,470,202Tržby Celosvetovo $126,141,050Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,738,082 //počet predaných kusov 208,487Tržby za predaj DVD v USA $5,174,126 //počet predaných kusov 288,866║ bez skutočnej štavy a iskry natočený povrchný blábol, domáce video Setha Rogena nič viac, toto mohlo maximálne baviť tak američanov /25%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Domácí video partičky kamarádů, které by stejně jako všechna ostatní domácí videa mělo zůstat uvnitř party. Jak sympaticky totiž celý ten nápad vyznívá na papíře, tak diletantsky je to zrealizované. Rogen s Goldbergem měli mít dostatek soudnosti a nepouštět sami sebe za kameru. Nerozsype se to jak domeček z karet jedině díky obsazení. Všichni bez výjimky si to evidentně užívají. Což je i důvod proč mě u toho spíše zajímají bonusové materiály a komentáře než samotný film, který je stylem i humorem na naprosto shodné vlně jako všechno ostatní co (si) doteď Rogen sepsal. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Určeno hlavně fanatickým obdivovatelům zúčastněných komiků. Mám jejich filmy hodně rád, ale tohle prostě až zas taková prča nebyla. Navíc jsou tam všichni kromě Jaye Baruchela meganesympatický kreténi. Sice záměrně, ale to je mi jako divákovi u rekta. Najdou se tam vtipné momenty, ale na to jak je to dlouhý je jich poskrovnu a obvyklej dobráckej pocit upřímný komedie ze života mi tady totálně chyběl. Fakt vtipná mi přišla rozprava jestli nanebebrací fail Jamese Franca byl kvůli učebnicové malichernosti, nebo hněvu, nebo co to vlastně bylo za hřích :) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Alcohol only aneb další laskavý film na párty s lidma, který nedávaj Asylum. Cera v životní roli. Backstreet's back alright. Jo. ... P.S. Kdyby zařadili i toho Hitlera (viz "zajímavosti"), bylo by to za 5*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁM TĚ RÁD, SETHE, VŽDYCKY JSEM MĚL“ ... ,,TAKY TĚ MÁM RÁD, UMŘEME SPOLU“... /// A znáte tu vo tom, jak si Rogen potřeboval zvednout sebevědomí? Proto sedl a psal a psal, pak režíroval a hrál… Jako nic osobního proti Sethovi nemám. On má rád fekální humor, já ne. To je asi tak všechno, co nás spojuje. Tady je chvilku zábava vidět chcípat ,,hvězdy“, pak taky Ceru a je škoda, že ta parta přeživších kámošů nemá trošičku jiný složení em>(jasan, asi by to pak nebyli kámoši, chápu.). Namelou se tady tuny sraček a (měřeno vod voka…) vychází tak jedna dobrá hláška na jednu tunu. Ta vobčas vyloudí i úsměv, ale asi nejsem ten pravej, aby seriózně hodnotil skupinku mamrdů uvězněnejch v baráku. Jsem schopnej uznat, že prodat film, kterej stál pár doláčů, kterej nemá scénář a těží jen z pár známejch ksichtů, do kin celýho světa je možná větší frajeřina, než ho natočit. Ale na mě to bylo málo úchylný a teda i ftipný. To třeba Mládeži nepřístupno, byla možná větší píčovina (no, spíš nebyla. Byla! Nebyla!...), ale zvrhlýho humoru jsem si užil. A taky ta schopnost, udělat ze sebe magora, tady svědčí jen Francovi. Ty ostatní totiž magoři jsou (kromě Emmy, vím, ale ta je normální!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zadek Michaela Cery si představuju jako malou koblihu. Malou pihatou koblihu... 2.) Zjistím, že natočit film, nemůže bejt zase taková věda. 3.) Thx za titule ,,krasnyprinc“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už se mi zvedá kufr, když každá nová americká komedie začíná fetem, trávou, chlastem a mejdanem. Když zapomenu na prvních hnusných oplzlých 20 minut, tak pak jsem se teprve začal bavit. Akce, vtip a skvělé holywoodské katastrofické efekty (SYFY a THE ASYLUM by si měly vzít příklad, jak natočit katastrofický film). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,055 // Otvárací Víkend v USA: $20,719,162 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film roku! Tolik známých tváří, tolik gagů, tolik narážek na filmy, tak brutální, tak sprosté, ujeté, šílené, vizuálně skvělé a perfektně vymyšlené, že tomu pálím plný počet. O filmu jsem si dopředu nic nezjišťoval a kdo bude čekat flákačskou, hulící komedii jako já, tak bude nesmírně překvapen a šokován, vším, co se ve filmu děje. Nářez! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice me to uplne nerozsekalo, ale narez to je. Particka vice ci mene provarenejch xichtu ze vsemoznejch zhuleneckejch a vymastenejch komedii se vetsinu casu vali v baraku, nikdo vylozene nevycniva, i kdyz je patrny, ze ten hlavni tu je Rogen. No a delaj si prdel ze vseho moznyho, prevazne ze svejch filmu. Sice je trochu divny, kdyz se parta kamosu oslovuje jmenem i prijmenim, asi aby nekdo nezustal na pochybach, kdo je jakej herec, ale neni to nic, co by clovek neprekous. Uz tohle by stacilo na slusnou komedii, protoze pro nejaky to fuck nebo ne zrovna korektni narazku se nejde daleko a spousta vtipu je fakt skvela. Ale do toho tu je jeste ta Apokalypsa, bal jsem se, aby neslo jen o nejakej zhuleneckej sen, coz nastesti nejde, takze jsem se zaverem nadmiru spokojenej. Navic triky jsou skvely, teda krome ohnivy diry, ta se silne nepovedla. Navic dej svizne odsejpa, o krev neni nouze a postavy ne vzdy jednaj tak, jak by clovek cekal. Ale precejen tu jsou i nejaky ty hluchy mista, proto jen lepsi 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Verbal by si měl dát špeka a hodit se trochu do klidu! Až na poněkud příliš krátké epizodky mých oblíbenců (Anzari, Segel, Rudd) je vše v naprostém pořádku. ()

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama