Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Zajímavosti (29)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 32 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 101,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb byl 126,0 mil. (NIRO)
  • Na začátku před apokalypsou Rihanna a spol. zpívají píseň „Take Your Panties Off“, jejíž název nese na tričku Craig Robinson. (Agressor69)
  • Seth Rogen se nechal slyšet, že byl až šokován tím, jak moc se někteří herci dokázali ve filmu navzájem urážet. V jednu chvíli měl dokonce pocit, že by měl zasáhnout a říct jim, že jsou ve skutečnosti přátelé. (SidneyP)
  • Režisér Evan Goldberg se během natáčení snažil všechny herce vyhecovat k natočení nějaké situace, která by byla proti jejich zásadám. Jen James Franco a Seth Rogen se všemi návrhy souhlasili. (HellFire)
  • Craig Robinson v jednom rozhovoru prozradil, že Jonah Hill improvizoval, když požádal o tyčinku Milky Way. Následující debata o tom, kdo tyčinku nakonec sní, byla také improvizovaná. (Johnec)
  • Michael Cera původně neměl Rihannu plácnout přes zadek, ale jen naznačit pohyb a zastavit těsně před dotykem. Na kameře to však nevypadalo věrohodně, a tak se jí Cera zeptal, jestli ji může opravdu plácnout. Rihanna souhlasila, ale jen pod podmínkou, že ona dá jemu také opravdovou facku. S každým dalším opakováním scény přidávala úderu na síle, protože už ji nebavilo nechat si osahávat zadek. (Johnec)
  • Jedna z prvních verzí filmu byla, že apokalypsa začne ve chvíli, kdy jsou protagonisté ve studiu, kde se zrovna natáčí videoklip Busty Rhymese. (Johnec)
  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama