Comedy Central Roast of Charlie Sheen (TV pořad)
Komedie
USA, 2011, 90 min
Isherwood
Smršť přisprostlých urážek, která má stejně kolébavou míru vtipu jako loňské rožnění Davida Hasselhoffa. Jenže v závěru nastoupí sám Charlie a pronese řeč, která vystihne podstatu jeho samotného jako nic jiného. „After Platoon, Wall Street and Major League, I've on a biggest salary in television. Sounds great, right? It was! And then I did the thing, that every American wishes to do. I told my boss to fuck off!“(13.10.2011)
Tom Hardy
Jedním slovem: BRUTÁLNÍ! Více slovy: recenze zde.(23.9.2011)
Flipper
Charlie Sheen má kreditnú kartu pod guľami, aby ušetril čas pri platení prostitútok Šín je viacmenej chodiaca žijúca rarita a roastovať ho aby chutil správne prepečene, dokáže aj menej známa komediálna "gazdinka" . Slabšie aj lepšie fóry, samozrejme všetko s WINNING nadhľadom.(21.9.2011)
Flego
Show Comedy Central Roast je o zhovadení amerických cebebrít inými celebritami. Tieto "opekačky" sú priehrštím neuveriteľných urážok všetkých všetkými za spontánnej zábavy divákov. Je to ponižujúce, slovník je poburujúci a všetko svedčí len o úpadku televíznej zábavy. Navzdory tomu sú niektoré prejavy vcelku vtipné a dá sa na nich pobaviť. V tejto relácii je hlavným terčom Charlie Sheen, alkoholik, závislák, kurevník a hrobár svojho úspešného seriálu Dva a pol chlapa.(2.2.2012)
Chrustyn
Nesympatická sebranka se setkala v (v USA zřejmě extrémně populárním) pořadu aby se navzájem urážela a hlavně aby dala na p*del Charlie Sheenovi, který svou hvězdnou kariéru pohřbil pod tunami kokainu a prostitutek. Nic proti vyloženě americké zábavě ale přes celkovou ubohost a trapnost, jsem se prostě nedokázal smát. Nebo možná jednou i jo....(19.1.2012)
BigDeal
Partička známych aj menej známych osobností krutými vtipmi "opeká" Charlie Sheena (a tak trochu aj jeden druhého medzi sebou). Ďalej záleží od komediálnych schopností momentálneho zabávača, ale keďže vtipy o Sheenovi sa tvoria asi tak ľahko, ako tie o Chuckovi Norrisovi, väčšinou je to celkom zábava.(20.9.2011)
Pishin
Řekl bych, že lidská zábava došla svého dna. Banda lidí ze Showbussinesu rožní(urážejí, zesměšňují) vybraného jedince, který se toho všeho účastní. Aby to nebylo tak jednoznačné, urážejí se i navzájem. Většina dochází k pultíku s předem napsaným textem ale nejdou se i tací, kteří to chrlí ''z patra'' a proto jejich výstupy mají různou kvalitu. V tomto díle mě vyloženě příjemně překvapil Mike Tyson, který vypadal jako dost ''miloučká'' osůbka, dalším velkým plusem byla záverečná řeč Charlieho Sheena, který dokázal že je možný to dělat i bez užívání velkého množství vulgarismů narozdíl od ostatních. 3* + 1* za Tysona a Charlieho závěr ...Pokud máte rádí Standup comedy směle do toho !!(22.10.2011)
Avalon820
Skutečně neobvyklý zážitek. Na jednu stranu nevím tak docela jistě, co si mám nyní o Charliem Sheenovi myslet, ale jedno mohu říct s jistotou - je mi sympatičtější. Aby někdo mohl odklepnout takovýto pořad a ještě v něm účinkovat... To musí být, s prominutím, naprostý debil nebo skutečný formát. Ale nyní k samotné show... Všichni rožniči předvedli, co uměli, leč ne všichni zabodovali. Pro úspěch v takovémto typu pořadu je potřeba tří aspektů, jež by měl daný projev obsahovat - krutost, trefnost, vtipnost. Někteří řožniči byli skutečně zábavní (Shatner, Lovitz, O'Neal), někteří úsměvní (Walsh, Schumer), někteří nudní (Tyson) a někteří absolutně mimo mísu (Steve-O). Nejlepší výstup přišel ale zaručeně se závěrem show, kdy přednesl svou řeč sám Sheen, která byla doslova třešničkou na dortu. Ve výsledku se tedy rožnili všichni navzájem, nic nebylo tabu, bylo to kruté, zlé, zákeřné... Mnou udělené čtyři hvězdičky jsou sice vratké, ale kdybych tvrdil, že jsem se škodolibě nebavil, lhal bych.(12.4.2012)
Makky
Sprcha brutálnych, rasistických, šovinistických a nanajvýš poburujúcich urážok, aké len človek môže vymyslieť. Sledovať partičku známych osobností, i pre nás absolútne neznámych indivíduí, ako na seba kydajú nemusí byť každému pochuti, ale keď to je tak svinsky vtipné!!! Dva-tri výstupy nestáli za veľa, inak je to maximálna pecka s veľmi ostrým humorom. "Charlie, ak ty vyhrávaš (winning), musí byť kurva niečo zle s výsledkami."(30.1.2012)
SLOTH
za williama shatnera... jinak je to na nic(19.12.2011)
kapsomut
Steve-O je fakt hroznej magor :D Jinak super pořad... ještě že jsem to našel(15.2.2012)
Pajky3
Co na to říct? Kvalita vtipů je vážně hodně proměnlivá. Některé "opékače" jsem neznal, budu upřímný, většinu z nich, ale nějaký vtipy byly opravdu dokonalý. Narážka Mikea Tysona na MacFarlanea byla skvělá. Celkově si Mike tuhle show tak trochu ukradl pro sebe, protože jeho "použitej" výraz. Bože to bylo něco hroznýho. Na závěr se mi líbila řeč Charlieho Sheena, kterej ukázal, že to jde i bez toho abysme víc slyšeli pípání než to co říká. Tohle je opravdu masakr, ale těžko říct jestli doporučuju, k tomu se musí každej odhodlat sám.(28.10.2011)
showxman
Pro někoho možná hůře stravitelná lavina toho nejnekorektnějšího humoru, jaký si vůbec dokážete představit. Pro mě nekonvenční úlet přesně podle gusta. Skvělá byla Kate Walsh a Jeff Ross, ale i ostatní. "Navzdory tomu co čtete, je Charlie blízký se svými bývalými. Zrovna nedávno vzal Broke Miller do Mexika, kde jebal její zadek tak tvrdě, že vypadly tři pytlíky kokainu. Ale Charlie je džentlmen - vrátil je zpět." Jon Lovitz(10.1.2012)
Curlyman
Strašný nárez od samotného začiatku, miestami sa síce objavili aj slabšie vtipy, ale konečný výsledok je taký, že 90% času som sa výborne bavil. Plus najlepšie zakončenie od samotného Sheena. Nech je ten chlap aký je, tu ukázal, že je to proste frajer. He told his boss to fuck off.(24.10.2011)
ghatos
Nejameričtější typ zábavy. Divák musí znát určité reálie, aby se zcela pobavil (všechno jsem nezachytil).(3.3.2012)
shabazza
Nikdy bych nevěřil, že tucet hollywoodských hvězd a hvězdiček, dělajících si ze sebe navzájem (a hlavně z Charlieho Sheena) legraci, může být taková bžunda. Asi je to tím, že jeden vedle druhého jsou vážně prudce vtipní, na nikom nenechají nitku suchou a vůbec nic jim není svaté. Jsou rasističtí, sexističtí, antisemitističtí, cyničtí, sprostí, místy i nechutní ... a ono to vážně funguje. Samozřejmě je tam spousta narážek na osobní a společenský život všech zúčastněných, na jejich úspěchy i průšvihy, takže se počítá, že je divák bude znát ... a já, i když hollywoodské dění vůbec nesleduji, jsem se chytal na 99% narážek a hříček. Kdo umí solidně anglicky, ten se (krom čtení titulků) navíc zabaví luxusními slovními hříčkami (ta angličtina je vážně nádherný jazyk) a nejrůznějšími narážkami ... každý si dělal legraci například z Tysonovo šišlání ... to jsem šel do kolen :-D Takže resumé ... doporučuji všem a ani já jsem to určitě neviděl na posled ... tohle se asi stane stálicí mýho disku :-)(27.11.2011)
NeosinneR
#tigerblood #winning #perfect(30.12.2011)
kkkyslik
Must see, Charlie je proste genius :-)(8.1.2012)
kamil0606
WINNING(28.10.2011)
JohnPyro
Takhle nějak jsem Sheena vždycky vnímal "MR. I don'tcare, I already won!". Chlapík, co říká, co si myslí a co dělá, co se mu zachce. Ne, že by ten jeho proslov byl bůhví jakej, ale líbilo se mi, jak strojeně se smál těm urážkám, ne proto, že by se to očekávalo pro show, aby tam neseděl jak paprika, ale protože mu to jednoduše bylo ukradený, ho to nemohlo rozhodit. Ledovej kliďas, jak by řekl Bukowski. A to se mi líbí, že si nehraje na nějakýho falešnýho pitomce, jako je třeba Tom Hanks nebo Will Smith nebo Meryl Streep, to jsou momentálně v USA symboly "cool fajn člověka od rodiny", co jako áčkoví herci podporují nadace, chtějí být viděni, známí. Sheen se nesnaží krýt, že užívá drogy, ničí mu to zdraví, páchá zvrhlosti a mluví jak mluví, protože má zkrátka svůj temperament a je ve společnosti lidí, co ho umí podpořit, stejně jako nespočet fanoušků, které jeho chování uchvacuje, protože kdo by nechtěl být jako on, ve skrytu? Proč nebrat drogy, když na to mám peníze? Co se týče ostatních komiků, kteří tam do Sheena šťouchali - většinou hodně solidně pobavili, krom ženských, nechápu proč, ale takhle cynickej a černej humor mi od nich nesedí, je příliš očividné, že to nemají z vlastní hlavy. Ale hodnotím průměrně, protože to v mnoha ohledech bylo americky jednoduché a blbé, kupodivu mi nevadila vulgarita. Někdy si říkám, jak by Sheen byl zajímavý, kdyby občas krom chlastu, čoustání a drog,což nazývá "just havin' fun" taky ze sebe vysoukal něco víc. Očividně je ale pouhýn archetypem toho, jak být No.1 všech pařano-smilníko-feťáků. Přestože nesnáším, jak on prezentuje představu "I'm the best. Be the best is the best! Everybody, you must be the best of all." což je zejména v USA, ale vůbec po celém Světě prosazováno jako nejdůležitější, i přesto, že s tíhmle nesouhlasím, uznávám tohohle maniaka, vyvolává ve mě sympatie.(9.1.2012)
Související
- Comedy Central Roast of Donald Trump (TV pořad) (2011)
- Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad) (2010)
- Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad) (2009)
- Comedy Central Roast of Flavor Flav (TV pořad) (2007)
- Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad) (2006)
- Comedy Central Roast of Jeff Foxworthy (TV pořad) (2005)
- Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad) (2005)
- Comedy Central Roast of Denis Leary (TV pořad) (2003)