Reklama

Reklama

Nazareth - Nekonečný rockový mejdan

  • Slovensko Nazareth - Nekonečná rocková párty (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nazareth je legendární rocková skupina, která měla v sedmdesátých letech výsadní postavení v top ten tabulkách spolu s ROLLING STONES, SWEET, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, GENESIS… Zakládající členové Dan McCafferty a Pete Agnew se znají od prvního školního dne a v kapele hrají již 40 let. Tito rockoví „dinosauři“ ze Skotska i dnes naplňují koncertní sály a jejich hudba je stále plná energie… Dokument Miloslava Šmídmajera má ambice nahlédnout do zákulisí rockové legendy a odhalit kořeny její dlouhověkosti a stálé přízně fanoušků. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Nazareth, skotští bardi, léta tak trošku ve stínu dalších rockových velikánů, přesto jejich fláky, hlavně ty pomalé, jsou dnes už klasikou. Léta bohužel jdou, Danny musel ukončit kariéru, tudíž jsem čekal pohodový konec. Bohužel angažovali nového pěvce a novinka je totální průser ... Dokument jako takový nemá chybu ... Dream On ...

Jeesiik

Jeesiik (hodnocení, recenze)

Dadel

Já bych neřekl, že je to pro důchodce. On ten dokument prozrazuje zákulisí turné, které kapela absolvuje. A to mě přijde hodně zajímavé. Ne každý má možnost nahlédnout do tohoto soukromí.

monsieurR

monsieurR (hodnocení, recenze)

Moje velmi oblíbená skupina. Na tom koncertě, ze kterého jsou ty fotky, jsem byl. :-)

Reklama

Reklama