Deep Blue Sea, The

Drama / Romantický

USA / Velká Británie, 2011, 98 min

Terence Davies

Tohle má snad tu nejpříšernější filmovou hudbu na světě. A nudit se po prvních 6 minutách taky není moc dobrý...(5.3.2012)

Jakmile někdo natočí další retro romanci, tak si akorát vzpomenu, jak bych se o moc radši podívala znovu na The End of Affair. Deep Blue Sea bohužel těžce selhává ve svém zpracování. Naprosto nevhodná hudba, podivné skoky v čase a mezery v ději cely film odsuzují k průměrným 3*.(18.2.2012)

• dopitak

Problém není v hereckých výkonech, obsazení ani zpracování, ten je nutné hledat ve scénáři. Situace, kdy žena odejde od staršího muže, aby zjistila že ten mladší je sobec a alkoholik, prostě celý námět utáhnout nestačí. Výsledkem je nuda plná tmavých scén, které neprosvětlí ani půvabná Rachel Weisz.(22.2.2012)

• sulimo

Takřka dvě hodiny trvající, kvalitněji natočená, nicméně pořád dosti stupidní telenovela, kterou doplňuje stejnou mírou nesnesitelná hudba. Kdyby tam nehrála moje oblíbenkyně Rachel, tak končim po 15 minutách, takhle jsem to dotrpěla do konce. Doufám, že na tohle hodně rychle zapomenu.(3.5.2012)

Špatné střihy a nejasné skoky do minulosti táhnou dolů jinak hezké drama plné krásných odkazů. Uvěřitelné dialogy, dobří herci a příjemná depresivní atmosféra!(27.2.2012)

Nicim prekvapivy film. Standardne rozohrata milostna drama o vztahu medzi jednou zenou a dvoma muzmi odohravajuca sa v Londyne v povojnovom case. / Zurich Film Festival /(24.9.2011)