Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Scenárista O´Donnell se asi po zkouknutí Skyline chytil za hlavu a dvojku si radši natočil sám. A dobře udělal. Zvolil trochu vyspělejší styl se sympatičtějšími herci a potěšila mě i pointa vzniku naší civilizace. Snad jen těch šaolinů tam bylo v závěru až příliš, úplně by stačil ten americkej policejní Rambo. A pokud si někdo myslí, že tohle bylo oproti jedničce myšlený smrtelně vážně, divím se, že ho z toho nevyvedly ani závěrečný titulky. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama