Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět ZLO? Zakomplexované, vygumované ZLO, které by bylo nejlépe ubít lopatou a toutéž ho zakopat, pak posypat dané místo solí a postavit na něm institut genderových studií nebo něco podobného? Tak tohle je pořad přesně pro vás... Jako otec od dcer se divím, že tyhle PEKELNÉ KRÁVY mají nějaké manžele - to musí být unikátní materiál... To volání po pokračování natočeném za deset nebo patnáct let každopádně podporuji, TO by teprve byla show:) No a Tom Hanks je v tom svém parodickém videu naprosto největší boss - což ovšem nic nemění na tom, že TOHLE JE ZLO! 20% - perverzně pobavený odpad bych dal, kdyby tam byl někdo, kdo by všechny ty maminky ironicky fuckoval (případně by došlo na tu lopatu;)), jako to v podstatě dělal Bohdan Bláhovec ve svojí Show!. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Profackovat, nakopat a k lopatě. A ti manželé, že tomu přihlížejí a ty svoje zakomplexovaný krávy co páchají na jejich dětech zločiny proti dětskosti nesrovnají do latě... Jo, stejně jako uživatel AngiS si přeju, aby to mělo pokračování po 10/15 letech... A samozřejmě nezbývá než připomenout parodii od Toma Hankse... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych viděl něco špatného na tom, že si maminka chce hezky obléknout dcerušku a nechat v ní pomocí soutěže krásy vyklíčit základy zdravého sebevědomí a soutěživosti... kdyby to ve skutečnosti nebyla odporná maškaráda, v níž mají matky místo zorniček znaky dolaru. Dívat se na minizrůdičky, kterak jsou načesávány důkladněji než chovní pudlové před výstavou, je bezbřeze hnusoidní a zvratkoidní. Pokud se děcka během dospívání nezmátoří, pak doufám, že se všechny ty krávy matky budou za trest dívat na svoje miláčky v katalogu pornoprádla. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pořad o malých zrůdičkách. Ne, nemluvím o těch holčičkách. Ty jsou jen otravné a hloupé, tak jako spousta jiných dětí jejich věku. Mluvím o jejich matkách. Malé rozhledem a inteligencí, zkrátka zrůdy, které zneužívají svoje děti buď pro peníze, nebo proto, aby si vykompenzovaly vlastní nenaplněné naděje. Sledovat, jak ony zrůdy prožívají soutěže (které mi velmi připomínají psí soutěže krásy), jak se jejich zmalované dcerušky s falešnými zuby a opálením stejně tak falešně zubí na porotu, je zároveň odpudivé i zvráceně zábavné. Jako přípravu na tenhle pořad doporučuju film Little Miss Sunshine. Ten vám nabídne to, k čemu se tahle reality show neodhodlá - názor na to, jak odporné a idiotské tyhle soutěže krásy a lidé kolem nich jsou. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Týrání a zneužívání dětí v přímém přenosu. Bez výjimky obtloustlé, zakomplexované matky, které celou rodinu (včetně manželů a případných sourozenců soutěžících princezen) podřizují snaze o naplnění vlastních ambic prostřednictvím svých vystresovaných tříletých (této kategorii je věnována stěžejní pozornost - u batolat a starších dětí není zvrhlost celé téhle "zábavy" tak očividná) ratolestí. Divák se dozví například že: "Za soutěže krásy jsme utratili už kolem 200 000 dolarů", nebo (od sice baculaté, přesto velmi pohledné ale jinak mimořádně protivné kreatury): "Víte, manžel je vojenský pilot, tak má jen pevný plat a stále mi kontroluje účty, nemohu si dovolit co bych chtěla" a také je svědkem celé řady scén s různými vizážistkami a "trenérkami modelingu", které jsou z chování dívenek předškolního věku krajně nervózní a jejich počínání pak, ruku v ruce s matkami holčiček, ústí bezmála ve fyzickou inzultaci "malých královen", o jejichž utrpení psychické je postaráno takřka permanentně. Je-li něco podobného těmto patologickým šaškárnám legálně možné provozovat, pak je na tom naše dekadentní civilizace ještě hůř, než jsem se dosud domníval. Jinak doporučuji komentář uživatelky hallelluja, jehož závěrečná věta je dokonalým shrnutím celé této problematiky :-). ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Neprekvapuje ma, že niektoré matky sú schopné spackať výchovu vlastných detí. Je to bežná záležitosť, ktorú vidíte každý deň. Deťom sa bežne klame, neberú sa vážne ani za okolností keby už skutočne mali a bežne sa im nedostáva dostatku času s rodičmi. Táto show je však horšia o to, že matky dievčatiek, ktoré v nej figurujú, to robia pre svoje zvrátené pohnútky. Niektorá pre pochybnú slávu, niektorá pre peniaze a niektorá preto, že je proste len úplne vygumovaná pipina bez akejkoľvek súdnosti a inteligencie. Som si istá, že ani jedna z týchto matiek nemá poňatia o duši vlastného dieťaťa, alebo im je ukradnutá. Takéto dievčatká netušia čo je vlastne v živote podstatné, pretože od malička ich matky a okolie presviedčajú, že je to ich vzhľad. Vyrastajú z nich povrchné a ničím neužitočné bytosti bez vlastnej osobnosti. Ich sebeúcta je založená na ich fyzickej kráse a obdive okolia, ktoré tiež nie je tak úplne v poriadku. Zase ale musím uznať, že prostredníctvom tejto tv show sa svet dozvedá o podobných absurditách a možno prispejú k tomu, aby sa s nimi skoncovalo, samozrejme hneď potom, ako sa ich organizátori poriadne napakujú. Ďalší dokaz o tom, že peniaze vládnu svetu, ľudská blbosť je nekonečná a tí nevinní ťahajú za kratší koniec, pretože morálka je pre vačšinu ľudí neznámy pojem. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdnost nejvyššího kalibru. Nejvíc mě ovšem děsí, co vyroste z těch dětí za individua, když jsou jejich rodiče takoví ... no ehm, jak to jen nazvat slušně a vychovávají je tímto způsobem. K názvu pořadu by se navíc hodil podtitul "Ráj pro pedofily". ()

Lyli

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslela, že jsem na tom fakt špatně. Víte, co...rodiče na pika, a tak. Jenže teď přišel emerický cyklus, který mi otevřel oči! Od toho okamžiku děkuju Bohu, že jsem měla rodiče, kteří na mě kákli a žádné ambice neměli. Fakt jsem za to vděčná, protože muset ve dvou letech vypadat jako štětka z hororu, to jsem si ráda ušetřila. Když vidím všechny ty dobře krmené matičky rodů, které jsou často dost ee na pohled, je mi úzko. Pokud tyto soutěže někdo považuje za krásu a zábavu, tak prosím.....ale víte jak, jsou to magoři. Každopádně, pořad si nezaslouží odpad, ač bych ho ráda dala všem matkám, které tohle dělají svým dětem. ()

Lenula4 

všechny recenze uživatele

Možná to je sen každé malé holčičky stát se princeznou, dospělí si však vybrali sakra špatnou cestu, jak děti přeměnit v něco co je v každodením životě absolutně nemožné! Věřím že ve vyspělejším věku, tyto děti budou mít problémy s psychikou. Matky by potřebovali otevřít oči a pořádně se zamyslet co těmto dětem provádí, škoda že jsou tak zaslepený a posedlé vítezstvím, penězi a jakousi "slávou" pro své děti, že si stejně budou myslet jen to své. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Všetky tie "odpady", ktoré Toddlers and Tiaras obdržali, nepochybne patria tým úchylným matkám, ktoré sú schopné mučiť aj dvojročné dcéry, len aby vyhrali stupídnu súťaž krásy (alebo čoho). Niektoré decká plačú (aj od bolesti!), iné sa hádžu od nervov o zem a nájdu sa aj také, z ktorých sa stali ambiciózne mrchy už vo svojich štyroch rokoch. Boh žehnaj Amerike. Ten dokument ako taký by som nehodnotila ako odpad, to skôr ten obsah smrdí ako stará skládka. Keď som videla, ako ledva chodiace dievčatko, zmalované a načesané ako štetka, krútiac bokmi ako štetka hádzalo na porotu pohľady ako štetka, prestala som sa diviť, prečo sa pedofili vyhovárajú na to, že boli svojimi obeťami zvedení. No, amíci veru používajú podivný morálny meter. Alkohol až od 21, týranie vlastných detí bez vekového obmedzenia. ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

No to mi vypeckuj rybíz. Jasně viď, proč nepřeskočit celé rozkošné nevinné, sladké dětství a neskočit rovnou mezi zoufalé, hloupé, single pindulíny ze Sexu ve městě. A aby děcka nevyváděly a neplakaly, tak jim rodiče neustále nakukávají, že právě ony jsou ty nejkrásnější ze všech, ale jak jim potom vysvětlí, proč nevyhrály? ()

Agent006 odpad!

všechny recenze uživatele

V dnešní zkažený moderní době považuju tuhle věc za jednu z nejzvrácenějších a téměř rovnající se znásilnění. Aneb jak vymejt malejm holčičkám mozky už od útlého věku. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Aký je to už nápad od útleho detstva pestovať v deťoch tú povrchnosť spojenú s krajším zovnajškom.Rozhodne nie fascinujúca a už vonkoncom nie pútavá reality show ako stojí v popise.Je to na psychologa,ktorý by o tom vedel veľmi dlho rozprávať. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

obsahově totální odpad,nicméně vítězí fascinace z toho,jak američani bezmezně věří tomu,že cíleně vychovávat afektovaná hovada je naprosto v pořádku... ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som myslela, že to najhoršie, čo sa môže dieťaťu stať je, keď vyrastá v prostredí náboženského fanatizmu. Omyl. Ešte sa môže narodiť jebnutej kravke v USA, ktorá si svoje dievčatko modeluje pre súťaž krásy Toddlers&Tiaras. Čo bude nasledovať, vy blázni? Reality show na spôsob Nevesty pre milionára, kde prominentný pedofil venuje víťaznej prdelke jej prvé zneužitie? ()

dvopet

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, z profesionálního hlediska - daného TV formátu - je tahle reality show vytvořena dobře. Nekomentuje, dokonce bych řekl, že ani s těmihle zrůdnostmi, které chystají na dcery jejich vlastní matky (a hrdě tomu říkají dětské soutěže krásy) tak úplně nesouhlasí. "Jen" ukazuje. A to takovým způsobem, že dokonale demaskuje patologické principy (to snad ani jinak pojmenovat nejde), na kterých je celá tahle obskurnost založena. Bohužel tu při hodnocení dochází k úplné záměně obsahu za formální prostředky show, ale já se nedivím, protože tuhle činnost rodičů páchanou na dětech rovněž naprosto odsuzuji. ()

Reklama

Reklama