Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Profackovat, nakopat a k lopatě. A ti manželé, že tomu přihlížejí a ty svoje zakomplexovaný krávy co páchají na jejich dětech zločiny proti dětskosti nesrovnají do latě... Jo, stejně jako uživatel AngiS si přeju, aby to mělo pokračování po 10/15 letech... A samozřejmě nezbývá než připomenout parodii od Toma Hankse... ()

PhoenixSwan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se může dít vážně jen v emérice. Jako by nestačilo dát tříleté holčičce mašli do vlasů a nechat soutěžit její přirozenou roztomilost. Když už teda mermomocí chtějí soutěžit. Místo toho na ně stříkají samoopalovací krém, tak že vypadají jako potřené hov.... Příčesky, umělé řasy, extravagantní šaty a co nejvýraznější nalíčení. Maminky si přes ně očividně léčí své komplexy a z holčiček se stanou na střední fiflenky s čivavou v kabelce a nebo se vzepřou rozhodnutí maminek drogami či jinou nehezkou věcí. ()

Reklama

Neytara 

všechny recenze uživatele

Zde jsem vůbec nevěděla jak mám hodnotit, neb mi přišlo skvělé že tohle vůbec někdo zvládl natočit, aby se o tom mohl dozvědět celý svět a aby každý sám mohl posoudit jak šílená Amerika je. Na stranu druhou je to otřesná věc. Už od těch nejmladších let rodiče svým dětem ukazují jak soupeřit mezi sebou, jak se vzájemně nenávidět, jak se vystavovat na veřejnosti jak maso na porážku a jak je skvělé mít anorexii. Nevím kam ten svět spěje, ale podle mě tady toho není v pořádku nějak příliš. ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som myslela, že to najhoršie, čo sa môže dieťaťu stať je, keď vyrastá v prostredí náboženského fanatizmu. Omyl. Ešte sa môže narodiť jebnutej kravke v USA, ktorá si svoje dievčatko modeluje pre súťaž krásy Toddlers&Tiaras. Čo bude nasledovať, vy blázni? Reality show na spôsob Nevesty pre milionára, kde prominentný pedofil venuje víťaznej prdelke jej prvé zneužitie? ()

kristyy 

všechny recenze uživatele

Malé rozmazlené královny krásy a k tomu jejich vážně duševně nemocné matky a otcové... Doufám, že po natáčení umístili dospěláky do blázince a děti jim odebrali na převýchovu...Jo a nechápu odpadové hodnocení, pořad poukazuje na magorismus účinkujících... ale nebudu to tady rozepisovat, když vše již vysvětlil v komentáři uživatel Templář. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Negativní reakce se snesly také na matku, jež v jedné z epizod Malých královen krásy vycpala hrudníček své dcery tak, aby vypadal jako partie známé country zpěvačky Dolly Parton, nebo její kolegyni, jež po dceři chtěla, aby na soutěžním pódiu kouřila falešné cigarety. (Zdroj: TV Prima)
  • Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové. (Zdroj: TV Prima)

Reklama

Reklama