Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Diskuze

NineSen

NineSen (hodnocení, recenze)

Zdravím, chtěla bych se zeptat kde seriál můžu stáhnout (nebo online) s cz titulkami? Díky

na příspěvěk reagoval Zbyisek

ElessarDeny

ElessarDeny (hodnocení, recenze)

Tak poslední díl 3. série mě pěkně nasral!     SPOILER:      Potrpím si na happyendy, což v tomto případě nenastalo. Fakt to jak se Jenny vysrala na Briana mě zkazilo celej seriál... grrrr

na příspěvěk reagoval Blackhand47

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Skoda nie prilis vtipnej a natahovanej druhej serie, tretia a zaverecna seria je predsa len vyssie. Serial sa sice dost odklonil od povodneho nametu a humor funguje na striedacku, je vsak napaditejsi a co vsak funguje vyborne, su vaznejsie okamihy. Stvrty diel tretej serie bude asi pre niektorych sokom a mozno ho len tak nepredychaju, o to viac sa vsak dokaze zaryt pod kozu. Takze nakoniec ide o dostojnejsie lucenie, ako som si po druhej serii myslel.

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Ano, právě vyšel trailer na třetí sérii, která bude zároveň poslední. Těším se, protože tenhle webseriál je úžasným a zářným příkladem, že rozpočet je až na druhém místě, pokud máte k dispozici nadšené lidi. 

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Na oficiálních stránkách Rocket Jump vybrala kampaň na 3. sérii 900,157$. Což znamená, že se webseriál VGHS pokračuje a můžeme ho očekávat ještě tento rok.

XiOp

XiOp (hodnocení, recenze)

Parada, na to ze to robia uplne za minimum sa niektore vysokorozpoctove filmy maju co ucit... Kedze som herny maniak a tak isto pozeraam freddiew uz od zaciatku, tento serial neskutocne zeriem. Zacina sa to v celku zaujimavo vyvijat tesim sa na dalsi diel.

Endyz

Endyz (hodnocení, recenze)

Je to parádní seriál hoši... Opravdu mě to neuvěřitelně baví... :)

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Ale jo, i když byla třetí epizoda trochu víc embarrassing, takhle by to šlo i dál. Si myslím.

Medmen24

Medmen24 (hodnocení, recenze)

ano a nejen fanoušek ale dalo by se říci jeden z největších maniaků do jeho videí v ČR (podobně jako dalšího mastera DANEBOEA)

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

TakeruDavis: Posielal som už aj popisok, ale nepotvrdili ho. v podstate som preložil to čo je na stránke s videom o filme a websérií. nikde som si to neuložil a už sa mi to druhý krát písať nechce, aj som otravoval admina nech to potvrdí a nič.

Reklama

Reklama