Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přesto, že nejsem fotbalovým fanouškem a absolutně vůbec tu hru nechápu(asi bude něco pravdy na tom, že tomu ženské nerozumí) tak mě tento snímek uchvátil svou atmosférou. Líbilo se mi zapálení malého kluka a i když je velmi nepravděpodobné, že kdybych třeba já někdy chtěla jet do zahraničí stopem nebo nějakým podobným způsobem jako Will tak by mě s mou smůlou někdo zabil nebo alespoň okradl či znásilnil :-D. Docela mi i přišlo nepochopitelně nereálné, že by najednou vzali manažeři a hráči mezi sebe takového malého caparta co ví biografie hráčů a jejich působení ve fotbalovém světě, protože takových špuntů je hodně a to štěstí neměli. Tak teda za tu atmošku, kterou mě film zachvátil a za Damiana Lewise a malého klučinu si zaslouží 4/5. Na závěr si dovolím výrok z filmu: "Oko za oko a budeme slepí". ()

Kopite 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako fanúšika Reds vcelku očakávaný film. Nemôžem ale nevyjadriť sklamanie nad tým, akým smerom sa film ubral. Umelo tvorené emócie hrajúce na city, náhle striedanie smutných momentov s tými šťastnými. Nechápem takisto prečo musíme byť vo filme zobrazujúcom úspešnú históriu klubu svedkami niekoľkých úmrtí len preto, aby film nasilu dostal dávku negativizmu. Tri hviezdy lebo je to o Reds, inak by to bolo za dve. ()

Reklama

wege 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom filmu je to, co následovalo po jeho konci. Finále v Istambulu je pro mě nejlepší fotbalový zápas, co jsem kdy viděl, dokonce lepší i než ČR - Nizozemí na Euru 2004. Není to proto, že v něm hrál Milan (který hrál ve finále mimochodem skvěle a kterého jsem viděl hrát třeba i první zápas v naší lize), ale pro to odhodlání a sounáležitost v podání Liverpoolu a jeho fanoušků. Podobně je na tom Will ve filmu, prostě ten zápas musí vidět a udělá pro to všechno. Přejme mu to, já svůj tým nikdy nic podobného vyhrát neuvidím, ale to nevadí, stačí mi malé věci, jednou za 20 let titul, občas vyhrát pohár, porazit Opavu v derby nebo Spartu na Letné (všechno jsem už zažil o). ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nejsem fotbalový nadšenec, ale říkala jsem si, že by se tam mohl mihnout Liverpool, město, u kterého žiju. Toho jsem se bohužel nedočkala, na druhou stranu jsem se pobavila alespon nad Damianovým scousem (chvílemi mu šel). Will je jinak taková dojemná pohádka o chlapci, který uteče ze sirotčince v Anglii, aby se dostal do Istanbulu. Naivní a neuvěřitelné, plné absurdních situací, ale přesto pohlazení po duši:) Každý by si měl jít za svým snem, ač se mu do cesty staví nemálo překážek.. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Aj keď o Liverpoole, ktorý je hlavným nepriateľom môjho obľúbeného klubu, nemôžem si pomôcť. A to napriek tomu, že som si v úvode hovoril: tomuto mám dať vyššie hodnotenie ako priemerné? Je to futbalová rozprávka, pri ktorej nemôžete hľadieť na (ne)reálnosť situácií. Potom sa vám podarí žiť s hlavnou postavou, ktorá namiesto Otčenášu odriekava You'll never walk alone. Palec hore za detské postavy, ktoré sa po odchode Willa ocitli vo "vojenskom režime". Možno mohli dostať ešte o kúsok viac priestoru, to bola poriadne hlboká studnica hlášok. :) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama