Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kazuki byla v dětství zamilovaná do svého kamaráda Yujiho. Ten byl ale tou dobou nucen odstěhovat se svými rodiči z města a teď po 10 letech se Kazuki dozví, že se má Yuji vrátit zpět. Brzy po jeho příjezdu ovšem zjistí, že Yuji není žádný její vyvolený princ, ale obyčejný úchylný pubertální výrostek. Dokáže se s tím Kazuki srovnat? (Larky)

(více)

Recenze (4)

Larky 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je Tonagura! většinu její stopáže příjemným a relativně kvalitním seriálem, jde o standartní ecchi s jeho povětšinou zápornými zákonitostmi...vyjímku tvoří některé dramatické a překvapivě funkční momenty, což je první plus, dalším je sympatičnost zejména hlavních postav a také vcelku povedené komediální momenty...nakonec se tedy dá konstatovat, že Tonagura je solidní seriál a nadstandartní v rámci žánru. Slabší 4*. Edit směřován na daGGose: za 1. Tonagura není rabukome, ale ecchi, to jen pro pořádek a za 2. krystalicky čisté rabukome je třeba School Rumble. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Chudák Yuji, po celý čas lietal ako handra - tieto momentky mi strašne pripomínali Heaven's Lost Property a zčasti aj Familiar of Zero, pričom v prípade Tonagura! mi chýbalo iskrenie medzi hlavnými postavami a hlavne nejaký ten zaujímavejší príbeh. Veľmi priemerné anime, ktoré si v mnohých prípadoch požičiava od svojich slávnejších predchodcov. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Najít v žánru rabukome (romantická komedie) anime, které nad ostatními nějak vyniká či se od nich odlišuje je čin zhruba stejně snadný, jako ono příslovečné hledání jehly v kupce sena. Pokud se právě po takovém dílku poohlížíte a narazili jste na tento seriál tak vězte, že máte v ruce plnou hrst sena a hledejte zase pilně dál. Tonagura! je totiž rabukome v té nejkrystaličtější možné podobě. Dva přátelé z dětství se po deseti letech znova setkávají, z chlapce se "překvapivě" stal zvrhlík první kategorie, z dívky se "překvapivě" stala tsundere. Co z toho vyplývá? No jistě, spousta fanservicu následovaného odplatou v podobě pravého japonského fyzického násilí, přesně tak jak to máme rádi! Neurazí, nenadchne, slušné ***. ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Pohodové komediální shoujo, které dokazuje to, že v každém člověku většinou zůstanou i v dospělosti prvky chování z dětství. Tenhle seriál asi nesedne každému, koneckonců, cílová skupina diváků jsou teenageři, ale ty dvojsmyslné vtipy, co se zde vyskytují, jsou zcela univerzální. Chování hlavních protagonistů je zde vzhledem k tomu, že jsou to puberťáci v gradujícím stádiu, slušně vyobrazeno. Nechybí zde ani morální ponaučení o tom, jak se má dospívající chlapec zajímat o pocity, které jeho dívka prožívá. Poslední díl je sice velké klišé, ale zase oceňuji otevřený konec ve vztahu Kazuki a Yujiho. ()

Reklama

Reklama