Reklama

Reklama

Chanranhan yusan

(seriál)
  • Jižní Korea 찬란한 유산 (více)

Epizody(28)

Řada nedorozumění a nešťastných událostí mají za následek zhroucení kdysi slibného života dívky z vlivné rodiny. (Netflix)

Recenze (11)

Denila 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to nenadchlo, nemělo to šmrnc. Ale jakmile se více projevila Park Joon Se povaha, byla jsem rázem ponořená do děje. Nejlepší díl byl pro mě asi 15, kdy jsem si na konci mohla vysnít Eun Sung reakci. :) Nejhorší 23,24, kdy jsem prostě až moc soucítila... SPOILER!! ale co byste se zlobili, když je Sun Woo Hwan (Seung-gi Lee) tak příjemná osobnost? I když jsem fandila Park Joon Se (vždy hold opačně), přechod a konec pro mě nebyl nijak násilný, vše šlo pomalu, takže člověk onu myšlenku prostě příjmul. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Snad od samého začátku, co sleduji korejské seriály jsem měla pocit, že tenhle seriál patří k takovým těm "legendám", které jako fanoušek "musíte" vidět. Přesto se mi podařilo dostat se k němu skoro až po deseti letech. Na jednu stranu mě to ale těší, protože se hrozně ráda vracím do těch časů, kdy se seriály točily takhle. Dramatický, těžko uvěřitelný scénář, ještě dramatičtější hudba a šílené přehrávání ze strany herců. Prostě korejská telenovela a pohádka v jednom. Kdybych si chtěla ze seriálu dělat srandu, napadá mě kromě pravidelného odposlouchávání cizích rozhovorů za rohem celá řada věcí. Jenže pravda je, že už mě u ničeho dlouho takhle krásně nebolelo u srdce. V příběhu je nepravděpodobné skoro všechno, přesto jsem ho hltala a nejednou jsem si kvůli němu zkrátila noční spánek. Nejvíc jsem si ujížděla na období, kdy se rozvíjela romantická linka. Protože sledovat, jak se zamilovaný Lee Seung-gi mění, a jak se to v něm bije, bylo fakt hezký. Hlavní hrdinka se taky povedla, o babičce ani nemluvím. Poslední epizody jsou už spíš taková formalitka, ale určitě se nenechte tím počtem epizod odradit. Tenkrát se dbalo v SBS na stopáž, takže na hodiny to nezabere víc času, než dnešní seriály z kabelovky s klasickými dvaceti díly. 4,5* ()

Reklama

Evikju 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn seriál. Hlavní postavy byly dobré, i když mi jako vždy vrtalo hlavou, proč jsou vedlejší postavy hezčí než ty hlavní, ale to je styl korejců. Na příběhu se mi líbil autistický bratr hlavní postavy, i když se tam mohl vyskytovat častěji. Babička byla v tomto seriálu TOP. Je to důkaz toho, že i babičky můžou být naprosto super. Ve finále můžu říct, že jsem to zkoukla za den a mile mě to překvapilo. ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nechytlo. Říkala jsem si, že je to klasická ubrečená korejská melodrama, kde se moc nehledí na logiku, postavy se chovaj divně a samozřejmě nikdo nikomu nic neřekne, takže jedno nedorozumění střídá druhé. Kolem 19 dílu nastane zvrat, který mě konečně trochu přitáhne k obrazovce a pak jsem se od ní už neodlepila a konečně mě to začalo bavit. Nevlastní matka je prototyp dokonale-zlého záporáka, zahrála to skvěle a líbila se mi. Zábavná byla postava věčně nedospělé matky Hwana, která mi připadala stále lehce opilá, ale nakonec roztomile blbá až legrační. A hlavní hrdinku jsem neustále chtěla ostříhat, nebo alespoň učesat, protože debilnější účes jí vymyslet asi nemohli. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

To je všude pořád samý Popelka sem, Popelka tam - mě ale dostal ten do detailu propracovaný, pro citlivého diváka nervy / žaludek drásající příběh .. chci říci, chování a skutky rodinného tandemu Paek Seong-Hee + Yu Seung-Mi, tedy macecha a její vlastní dceruška, obě byly prostě dokonalé .. obě na pěst .... Takže : Skvělý příběh .. Výborné obsazení .. Hudba tentokrát pro mě nepříliš výrazná, žádný opravdu silný song si zde nezapamatuji - díky ději jsem to ale po celou dobu sledování ani nevnímal jako výraznou chybu - protože to místy byla hodně hustá ´romantika´, žádná klasická unylá slaďárna se nekonala - a proto já, jako věčný romantik a snílek s Ko Eun-Seong po celou dobu opravdu upřímně trpěl ... jo, a počet epizod mi nevadil - neměl jsem pocit, že se uměle celé vyprávění nějak natahuje ... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama