Reklama

Reklama

Chanranhan yusan

(seriál)
  • Jižní Korea 찬란한 유산 (více)

Epizody(28)

Řada nedorozumění a nešťastných událostí mají za následek zhroucení kdysi slibného života dívky z vlivné rodiny. (Netflix)

Recenze (11)

Evikju 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn seriál. Hlavní postavy byly dobré, i když mi jako vždy vrtalo hlavou, proč jsou vedlejší postavy hezčí než ty hlavní, ale to je styl korejců. Na příběhu se mi líbil autistický bratr hlavní postavy, i když se tam mohl vyskytovat častěji. Babička byla v tomto seriálu TOP. Je to důkaz toho, že i babičky můžou být naprosto super. Ve finále můžu říct, že jsem to zkoukla za den a mile mě to překvapilo. ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nechytlo. Říkala jsem si, že je to klasická ubrečená korejská melodrama, kde se moc nehledí na logiku, postavy se chovaj divně a samozřejmě nikdo nikomu nic neřekne, takže jedno nedorozumění střídá druhé. Kolem 19 dílu nastane zvrat, který mě konečně trochu přitáhne k obrazovce a pak jsem se od ní už neodlepila a konečně mě to začalo bavit. Nevlastní matka je prototyp dokonale-zlého záporáka, zahrála to skvěle a líbila se mi. Zábavná byla postava věčně nedospělé matky Hwana, která mi připadala stále lehce opilá, ale nakonec roztomile blbá až legrační. A hlavní hrdinku jsem neustále chtěla ostříhat, nebo alespoň učesat, protože debilnější účes jí vymyslet asi nemohli. ()

Reklama

sara93 

všechny recenze uživatele

Strašně příjemně natočený seriál . I když má tolik dílů , tak mi vůbec nevadí , že tady to bylo tak natahované , protože mě to prostě bavilo sledovat . Dějové linky jsou zde suprově propletené a postavy své role hrajou uvěřitelně . Nejvíc se mi líbila máma Hwana , proto mě strašně mrzí , že její vztah s komorníkem se na konci nijak nedopadl . Pak mi tady chybí "líbací" scény . Myslím že v celým seriálu byli snad jen 2 . ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Han Hyo -joo a Lee Seung-gi, Moon Chae-won... to je myslím dostatečný důvod, proč si pustit tohle drama. Pokud vám to nestačí, tak dodám ještě to, že i přes svou délku se nebudete nudit. Sice je to místy trochu natahované, ale ani tak to neztratí na napětí a zajímavosti. Hlavní i vedlejší postavy jsou velmi povedené a jejich herci předvádějí kvalitní výkony. A zakončení, které bývá často problémové? Tady se podle mě vyvedlo na jedničku. Vše působí realisticky a dospěle, nikoliv nějaké zmatené a nelogické zakončení, které jsme už také mohli vidět v některých drama... Vytknul bych pouze pár neduhů, kterými seriál trpěl: přílišné natahování (jak už jsem říkal), lehce neoriginální námět (SPOILER!) a pro mě nepochopitelný obrat Seung Mi na "temnou stranu", i přestože chvilku předtím ještě vzpurně bojovala proti své matce... Nevím jak vy, ale podle mě tam chybí nějaký ten správný impulz nebo důvod, aby se tak náhle změnila... Když tohle pominu, tak zůstane kvalitní seriál s hvězdným obsazením a pěkným OST (i když ne příliš výrazným...). - 85 % ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bylo netradičně dlouhé, mě to i hodně dlouho bavilo. Zvrat přišel až po dvacátém díle a poslední čtyři byly hlavně o zvědavosti, jak to tvůrci rozpletou. Přesto toho času nelituji. Už pro Han Hyo-joo, které jsem po Iljimae nemohla dlouho přijít na jméno. Pro Seung-giho, na kterého se tradičně dobře koukalo. A proto že zase jednou nebylo o xy let později. :^) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama