Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

stellie

stellie (hodnocení, recenze)

Tak toto bola dobrá kravina .... Okolo humoru to moc nešlo, dej tiež žiadna sláva. Nemám dôvod dať ani jednu hviezdičku. Bohužiaľ.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

vobec neviem z akych grotesiek tieto postavy vychadzaju alebo co za tym je a je mi to absolutne jedno. Takuto sracku som snad este v zivote nevidel a to mam rad filmy balancujuce na hrane medzi jednou hviezdou a odpadom. Vacsinou sa dokazem povzniest a hladat nejake pozitivum. Toto vsak bol vrchol, tu nebolo absolutne nic. Ani raz som sa nezasmial, ustredna trojica absolutne odporna a nesympaticka, cele to bolo neskutocne trapne a stupidne. Odpad odpadov. Pre mna jednoznacne najhorsi film aky som v zivote videl. Som zvedavy, ci to vobec este niekedy nieco prekona..... 

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Campbell

To je jasný, Carry by to utáhnul aspoň na 60%, ale s tímhle obsazením ( až na Craiga Bierka.....to je ten ze SCARY MOVIE 4 a  13. Patra )je jasný, že tak neznámí herci ze stupidní komedie nic nevymlátí. Díval jsem se na trailer a myslím, že obrázek o filmu se z toho už dá udělat...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Vsadím se že kdyby Curlyho hrál původně zamýšlený Carrey tak by hodnocení šlo daleko víc. Ach jo ta csfd....

na příspěvěk reagoval KHkomiks

kolacky

kolacky (hodnocení, recenze)

After trailer: Ach, panebože... to je děs. Jako originál. NAŠTĚSTÍ nevzali role původně obmýšlení pánové Sean Penn - Jim Carey - Benicio Del Toro, to by mě najisto odvezla lítačka. Už takhle jsem na... uff. Přešlo to. :-)

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Blbý a blbější, já, mé druhé já a Irena  se mi docela líbily, ale tohle bude mega trapárna.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Tohle si Three Stooges vážně nezaslouží, Farrellyové zřejmě nepochopili rozdíl mezi současnou fekální komedií a klasickou americkou groteskou.

REBARB0RKA

REBARB0RKA (hodnocení, recenze)

mravec: Sám doma bylo místy aspoň vtipné, ale tohle vypadá jako hodně špatná groteska

mravec

mravec (hodnocení, recenze)

Něčím mi to připomíná Sám doma.. že by z podobné hovadiny podobný kult?

sindeon

sindeon (hodnocení, recenze)

Divím se, že už to nemá aspoň pět "odpadů". Čtyři měsíce do premiéry a ještě nebyl proveden žádnej preventivní útok? Jak to? :-)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Tady to bude spíše hodně o tom humoru Three Stooges, kterej je prakticky nezměněnej od 30 let kdy tihle pánové kralovaly, nejvíc se změnilo samozřejmě současný prostředí. Přijde mi zajímavé něco takovýhleho udělat. NAvíc původní trojici rozhodně můžu.

 (hodnocení, recenze)

má věštecká koule předpovídá hodnocení v barvě hovna.... jediné co mně z traileru uchvátilo (nebo co nebylo úplně trapné) byla ta "cool" jeptiška

HomeAlone

HomeAlone (hodnocení, recenze)

Neverim tomu , ze v dnesnej dobe moze takyto film fungovat . Toto bude fakt traparen

Darkslayer

Darkslayer (hodnocení, recenze)

Nechcem si ani predstavit aky hrozny bude ten film ked som nebol schopny dopozerat ani Trailer !?

sindeon

sindeon (hodnocení, recenze)

Zase jsem byl moc dychtivej, už už jsem viděl v názvu něco, co tam není a samozřejmě hned po prvních záběrech traileru přišlo...no...řekněme rozčarování, protože já čekal něco o těchto pánech. Pár písmenek jinak a svět je hned naruby. ;-)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Three stooges byly ve svých letech(30-40 léta) bomba, tphle vypadá na celkem dobrou poctu:-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama