Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V austrálskom poviedkovom erotickom filme profesor Jurgen Notafreud predstaví 10 najbežnejších ženských tajných fantázií. Každá je prezentovaná na konkrétnom lekárskom prípade s krátkym odborným vysvetlením, po ktorom nasleduje video prezentácia. (Pekisan)

Recenze (4)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Nepovedal, by som ze je to komedia. Dokonca ani eroticka komedia. Smiesny bol akurat pan, ktory nas tymto suborom erotickych poviedok sprevadzal. Zeny su tu prirodzene krasne (ziadne umele blondsky) a dusno je ovela vacsie nez v sucasnych softcore filmoch. Idealne ak hladate nieco mierne "lechtive" na vecer s priatelkou, ktora si tam urcite najde tu svoju fantaziu. Alebo mozno dobra inspiracia pre "role playing games". Vsetko samozrejme s podmienkou, ze vam nevadi pohlad na "trosku hustejsi porast":)) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako i by to mohla být celkem sranda, jenže tenhle rádoby dokument o tom, jaké jsou fantazie osob, je takový hloupoučký. Některé scény mají nápad, ale nejsou dotažené do konce, alespoň v jejich explicitnosti. Ten strejda, který film provází, je pak spíše trapný než vtipný a některé jeho výstupy jsou až moc dlouhé. Jenže to, co přijde po nich, není vždy až tak zajímavé. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama