Reklama

Reklama

O-Ring

(studentský film)
Krátkometrážní / Mysteriózní / Krimi
Česko, 2011, 11 min

Obsahy(1)

Poté, co uprostřed zasněžené krajiny srazí autem neznámého člověka, hledá mladý herec Hugo možnost, jak uniknout trestu. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (9)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o “pouhé“ cvičení studenta katedry kamery na FAMU, je výsledek pozoruhodný (a uvozovky velmi případné). Hned se také pozná, že autor by radši studoval režii :-) Několik předchozích Ondřejových pokusů jsem ostatně viděl, tohle je ovšem daleko nejvyzrálejší věc, kterou kdy udělal (počítaje i autorské divadelní kusy). Jsou v tom cítit různé vlivy (řekl bych FARGO a DOKONALÝ TRIK), práce s nimi je ale překvapivě naprosto nerušivá. Dalším pozitivem tohoto ´cvika´ je bezpochyby práce hlavního aktéra, čerstvého ´damáckého´ absolventa Petra Borovce (jeden z dvojice Guerilla Gardening pořadu VRABCI V HRSTI), na kterém je názorně vidět, co profesní škola dokáže udělat z profesního nadšence. Zatím co předchozí společné práce Ondřeje a Petra jsou mírně řečeno dřevácké (z obou stran), tohle je opravdu jiná liga – byť ne zatím ta nejvyšší. II Scénář: Ondřej Hudeček. 80% ()

r_t_fish 

všechny recenze uživatele

Zapletka zustala na urovni kameroveho cviceni (kterym film je), ovsem rezie, kamera, strih, herecky vykon i vsechny ostatni filmove slozky prekonavaji vetsinu absolventskych filmu. Vyborne! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama