Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Výtvarné zpracování působí jako Shrek jednička, ale je to velice příjemné sledovat. Škoda, že to není v herním enginu, ale zaplať pánbů za to, že aspoň dabing postav je totožný. Ragdoll to skvěle vystihl, ale i tak je to docela slabé a doufal jsem, že Eziův konec uvidím zpracovaný podobně skvěle, jako ten Altaïrův v Revelations... Lepší tři. PS: Je až s podivem, jak strašně dokáže člověk přilnout k vymyšlené postavě :) Requiescat in pace, Ezio... ()

xardix 

všechny recenze uživatele

Zajímavé rozloučení s postavou ze známé herní trilogie. Po vizuální stránce hodnotím velmi pozitivně, především statické obrázky vypadají nádherně, jen animace jsou poněkud slabší. Použitý grafický styl rozhodně bude stárnout pomalu. S přihlédnutím ke stopáži je jasné, že film samostatně neobstojí, ale jako emotivní rozlučka funguje dokonale. Requiescat in pace, Ezio. 90% ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

dneska jsem shlídl walkthrough revelations, jelikož to na svý sestavě nerozjedu. Embers jsem měl na druhou stranu už nějakou chvíli a váhal jsem... bez Revelations nedavá kratkometrážka smysl.. .ale takto je to skvělé zakončení příběhu. Ani nehledím na kvalitu zpracování, ani na příběhovou linii... Todle je srdcová záležitost... Requiescat in pace ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení jedné z nejlepších herních postav vůbec. S Eziem jsem strávil mnoho času a právě nyní, když jsem se rozhodl, že znovu rozehraju AC2, rozhodl jsem se, že znovu očekuju tento film. A moje hodnocení se moc nezměnilo. Pořád si myslím, že příběh se žluťačkou byl zbytečný a film se měl víc soustředit na Ezia. Nic to ale nemění na tom, že Eziova smrt je šíleně smutná a jedná se o moment, kdy jsem slzy nezadržel. Requiescant in pace, Ezio Auditore da Firenze. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Velmi emotivní rozloučení s postavou Ezia Auditoreho. Dostala mě zejména závěrečná scéna, a Eziův poslední dopis. Shao Jun jako zpestření funguje moc dobře, možná mě to dokonce i donutí zahrát si nepříliš dobře hodnocené AC Chronicles. Opěvovanému AC II jsem nikdy moc na chuť nepřišel, tudíž mi ani Ezio tehdá nepřišel kdovíjak super, ale postupem času, zejména v Revelations, mi už celkem přirostl k srdci a proto mě tento krátký, ale emočně silný snímek tak odrovnal. 90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Odkaz na film, konkrétně na asasínku Shao Jun, se objeví ve hře "Assassin's Creed III". (TwoFace)
  • Dcera Ezia a Sofie se jmenuje Flavia Auditore a ve snímku jí je necelých 11 let. (Azurovydrak)

Reklama

Reklama