Reklama

Reklama

The 3 Rs

Krátkometrážní / Experimentální
Rakousko / USA, 2011, 1 min

Režie:

David Lynch

Scénář:

David Lynch

Kamera:

David Lynch
(další profese)

Obsahy(1)

Letitým dobrým zvykem rakouského filmového festivalu Viennale je svěřit tvorbu znělky zkušenému režisérovi. V roce 2011 přijal nabídku samotný David Lynch. Krátký snímek měl pak premiéru 21. září 2011 v jednom z tradičních projekčních míst festivalu, vídeňském Gartenbaukino. (J.Connor)

Recenze (46)

Okara

všechny recenze uživatele

Proboha. Znáte ten vtip? Kolik surrealistů je potřeba k výměně žárovky? Tři. Dva holí žirafu a třetí lije hodiny do vany. Ha ha ha, to je pěkně divný. Vůči tomuto je to ale vědecky podložená studie. Pro mě jednoznačně nejhrůznější krátkometrážní výplod z Lynchovy choré / geniální mysli. První vteřiny by mohly být vystřiženy z nějakého hororu, roztřesená kamera zachycující muže s včelími hnízdy místo očí podkreslená jejich bzučením. Následuje rádoby jednoduchý test, ale ono nic nebude jednoduché, všichni jsou zjevně mentálně mimo, na to někdo zavraždí nafukovací kachničku za nervydrásajícího řevu, kdosi vykřikne škola a nakonec postižený stařec mlátí kladivem do země. Kdybych Lynche neznal, tak si řeknu, že tohle vyšlo z mozku nějakého schizofrenika ve finálním stádiu, protože kdo tomuhle porozumí, klobouk dole nestačí. A povolení hodnocení by se mělo zakázat. ? % ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Egocentrický vypatlaný pošuk pan Lynch,natočil další minutový důkaz toho,že by nebyl režisér ani kdyby ho posraly všechny můzy světa najednou,další idiotská nic neříkající sračka,s nulovu myšlenkou,hloubkou nebo snad pointou.Kdyby tohle natočil kdokoliv jinej,pošlou ho s výsměchem ke všem čertům,ale když to natočil pan Lynch,tak je to hnedka ´´kultovní´´ a ´´umělecké´´ dílo.Víš co,di do prdele Lynchy a všechny svoje dementní fanoušky si vem sebou,zavřete se do velkýho kino sálu,tam se sjiždějte,pouštějte si mazací hlavu a další tvoje píčoviny a my,normální lidé zatím do vzduchotechniky pošlem trochu iperitu,aby se tady na tý planetě dalo líp dejchat,tvoje dílo trvalo jednu minutu a nasralo mě na celý den,bravo,to umíš jen ty. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja by som súhlasil s pohľadom na tento film, že je jedno koľko skál má Pete, pretože všetko je zničené úderom kladiva, to mi celkom dáva zmysel alebo žeby to bolo šialené? To rozhodne celý film je, je to na psychiatriu, mne tieto hľadania zmyslov v nezmysloch akosi neľahodia, vedia síce často odlíšiť amatéra od odborníka, avšak musí to dávať nejaký zmysel, mne sa ho hľadať nechce, lebo ľuďom by sa mali prinášať zrozumiteľné diela, aby im niečo dali, nie iba pre určitú hŕstku ako tajný signál, keď už nie pre ten zmysel, tak aspoň pre tú kameru tomu hviezdu dám. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi je dobře, že Lynch už po Inland Empire žádný celovečerák nenatočil, protože jestli ta jeho současná tvorba vypadá takhle, tak do Inland Empire dal vše, co v něm bylo. Připadá mi to jako kdyby si nějaký amatér hrál na Lynche a chtěl do toho dát divnou atmosféru, bohužel to celé selhává. Slaboulinká hvězdička za snahu vyvolat v divákovi nepříjmeno, ovšem mě tohle hodně minulo. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Dávám přednost Lynchovým dlouhým filmům. Krátkometrážní jsou fajn, ale v momentu, kdy to začne být fakt dobré, tak se to v nejlepším utne. Nejraději mám abecedu a a jeho slavnou babičku. Pokud nepočítám filmy, tak i rabbits a dumpland jsou super. Ale tohle krátké video bylo hodně psycho, ale už mi nic neříkalo. Je to takový čistý průměr. U mě prozatím platí, že čím Lynchův delší film, tím lepší! 2,80* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama