Reklama

Reklama

Ptáci v trní: Léta odloučení

(TV film)
  • Česko Ptáci v trní - Ztracené roky (více)

Obsahy(1)

Richard Chamberlain se vrací jako Otec de Bricassart v příběhu doplňujícím původní sérii Ptáci v trní, která byl natočena podle bestselleru Colleen McCulloughové. Během druhé světové války de Bricassart hrdinsky zachrání uprchlíky v Římě. Poté je poslán Vatikánem na rozlehlou ovčí farmu v Austrálii, o které se domníval, že ji navždy opustil. Setkání s Meggie (Amanda Donohoe) vede k novému pokušení a hluboké krizi. Meggie hrozí, že přijde o svého milovaného syna, plod zakázané lásky, kterou ona a Ralph prožili v minulých letech. (Magic Box)

(více)

Recenze (6)

Markussis 

všechny recenze uživatele

Richard Chamberlain do role kněze více dozrál. Amanda Donohoe je pro mé oko daleko přitažlivější a půvabnější Maggie než původní představitelka. Herecky ovšem působí jaksi více mrtvolně. Úroveň celého projektu po letech zůstala překvapivě vesměs stejná, jen tedy bohužel místo vynikajících herců zaujali herci průměrní. Přes zbytečnost realizování projektu Ztracených let si myslím, že je to poctivá filmařina, co se čisté romance týče. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Pôvodná miniséria ,,Vtáky v tŕní" bola jedným z najvášnivejších a najživších diel, aké kedy ozdobili TV obrazovku. Pokračovanie je v každom smere len odvar hlúposti bez vášne a chémie hlavných postáv. 2/10 ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování. Z původního filmařského štábu se do pokračování zapojil R. Chamberlain. Oživení mrtvého tím, že se nastavovaný příběh snaží dovyprávět, co se s hrdiny dělo během druhé světové války. Děj je zasazen víc do Evropy. Přitom v knižní předloze Colleen McCulloughová zobrazuje válku především v oblasti Tichomoří a mnohem realističtěji. Celé pokračování působí jako Potěmkinova vesnice – kulisy, které se tváří, že vypadají skutečně a přitom jsou strojené, zbytečné. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Velmi zbytečné nastavování už jednou dopovězeného a uceleného příběhu. Ptákům v trní se dá vyčítat spousta věcí, ale tohle si tak jako tak nezasloužili. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama