Benjamins
Akční / Komedie / Krimi
USA / Německo, 2002, 95 min
Kevin BrayHudba:
John MurphyPlakáty
V Miami se dá získat spousta peněz, ale Bucum Jackson zatím nenašel cestu ke svému podílu. Je to osamělý lovec, který nestojí o parťáky, ale přestože jsou jeho metody neortodoxní, nikdo mu nemůže upřít, že je nejlepší z nejlepších. Bucum, který sní o vlastní detektivní kanceláři, se zatím musel spokojit jen s malými rybami, ale díky Reggiemu Wrightovi se dostane do ošemetné situace mezi zloděje šperků, kteří zanechali na místě činu pár mrtvol. Ve hře je navíc dvacet milionů dolarů, což se vůbec nezamlouvá nemilosrdnému obchodníku Williamsovi, který loupežnou akci vymyslel. Reggie zpanikaří, schová se u své přítelkyně Giny a tam zjistí, že vyhrál v loterii 60 milionů dolarů.Věc má jediný háček výherní tiket je v náprsní tašce a ta zůstala v nákladním autě, v němž zloději šperků uprchli. A to je situace vskutku zapeklitá, takže Reggiemu nezbývá než požádat o pomoc naštvaného Bucuma (oficiální text distributora)
║Rozpočet $15miliónov║Tržby USA $25,916,319║Tržby Celosvetovo $26,306,533║(22.11.2008)
Chrustyn
Trapná akční komedie, která se snaží tvářit strašně cool ikdyž na to nemá ani se zavřenýma očima. Cube je prostě packal.(19.8.2007)
SeBig
je to dobrý Mike Epps je skvělej herec tady ukazuje že je to dobrej komik :D(5.7.2010)
Zakk
Typický snímek, který se po prvních slušných pátnácti minutách zvrtne v řadový bezakční shit. Jak vidno kameraman nebyl hovado a hudba byla také příjemná po celý film, ale tím to asi hasne. Navíc ty debilní úšklebky a mluva Eppse jsou fakt otravné a jsem moc zvědavý, jestli je takovým primitivem i ve skutečnosti a vzorkem lidí, které fakt nemusím.(18.1.2008)
DonPedro
Buddy movie s už téměř tradičně špatně poskládanou dvojicí – sotva Ice Cube trochu zaboduje v boji o divácké sympatie, Mike Epps je obratem zazdí nějakou tou idiotskou grimasou nebo hláškou. Naštěstí hodně zachrání plnotučná režie a jizvy Tommyho Flanagana – ty zabírají pořád spolehlivě.(1.3.2004)
Fanucci
odpad!Strašné...Asi nikdy nebudu fanouškem hereckých pokusů Ledových kostek, Ledových čajů a jiných rapperských individualit:-) (Will Smith je těžká výjimka)(27.1.2008)
Deverant
odpad!Smutný pohled. Od Straight Outta Compton a AmeriKKKa's Most Wanted k obtloustlému jakožeherci.(7.10.2007)
corpsy
Komédia, ktorá vyšla presne z pod toho tuctového lisu, ktorý však vylisoval presne to čo mal. Ani o milimeter horšie či lepšie. A ešte že náhodou inovatívnejšie.(13.1.2011)
jondoe
niekedy zabavne a niekedy trapne.mohlo to byt lepsie.(14.3.2008)
Untouchabl
odpad!absolutní megabullshit pro fanoušky filmů typu Rychle a zběsile(17.1.2008)
fojtas
ale joo zasmal jsem se, najedl jsem se u toho...(14.3.2007)
sutech666
Ice Cube je v pohode, ale Epps kecá také sračky, že sa to nedá počúvať. Inak celkom ok, je tam akcia,trocha humoru a dokonca biely gangster.(10.8.2007)
xander
Prvých 15 minút je skvelá zábava s výbornou akciou. Proste nieje to to čo si predstavíte kedˇ sa povie film s Icem Cubem a Mikem Eppsem. Nasledujúcu hodinu sa však hlavní predstavitelia snažia o humor, ktorý je však dosť nudný iba niekedy zaznie niečo fakt vtipné. Ale posledná polhodina je znovu výborná. Keby bolo vo filme viac adrenalínu a akcie mohol byť výsledok ešťe lepší.(17.3.2004)
FandaF
Komedie, kde neslučitelná dvojka dělá občas takové kraviny, že jen čekáte co bude následovat. Film je sice taková levnější oddychovka ale má docela dobré tempo. Děj dobře podmalovává vhodná hudba. Šikovná Eva Mendez ve vedlejší roli docela vyniká. Zasloužené 3*(14.3.2007)
Svadbos
Pokus o akčnú komédiu v štýle filmu "48 HRS" ťaží z neustáleho tárania Mike Eppsa, ale to neudrží nad vodou tenkú a opotrebovanú premisu. Ice Cube je spoluautorom scenára.(26.9.2011)
Olafa
odpad!Když jsem se na to dívala, nebyla jsem zrovna střízlivá. I když si většinu večeraa nepamatuju, TOHLE svinstvo ve mě zanechalo nesmazatelnou vzpomínku.(28.3.2009)