Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, která popisuje jeden den ze života v holičství v jižní části Chicaga. Calvin (Ice Cube), který zdědil holičství po svém otci, v něm vidí pouze zátěž a ztrátu času. Teprve když ho prodá, začíná pomalu chápat otcův pohled a pokouší se holičství získat zpět. V hlavních rolích Ice Cube (Tři králové, Anakonda) a Anthony Anderson (Od kolébky k hrobu). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Pro nás zdlouhavá nudná sonda do života černé komunity, tzv. černý film, výjimka jeden běloch. Komorně se odehrává hlavně v holičském krámku, kde dřepí několik dědků nad šachy a kecají typicky černošsky celý film, kde zaměstnanci přiholují černé hlavy a kecají typicky černošsky celý film, kde majitel je znuděn holičskou profesí a rád by dělal něco jiného, ovšem naletí lichváři a pak se s tím musí poprat ... K vykloubení čelisti zíváním, asi tak záživné jako Slunce, seno pro amerického černocha. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu trochu hodný a budu předpokládat, že až s dalšími díly to šlo úplně do kelu. Mohou mě ale mile překvapit. Ice Cube je v hlavní roli dobrý, Cedric nejméně otravný, jak jsem ho zažil, Eve je fajn, dějově je to také celkem ucházející. Nic skvělého, ale v rámci komedie s dramatickými a bratrskými prvky mi to na ten průměr stačí. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. The Speech (Intro) - Cedric The Entertainer & Ice Cube ,2. Trade It All (Part 2) - Fabolous, P. Diddy & Jagged Edge ,3. Stingy - Ginuwine ,4. What's Come Over Me? - Glenn Lewis & Amel Larrieux ,5. Love Session - Ghostface Killah (feat. Ruff Endz) ,6. And We - P. Diddy, Black Rob, Big Azz, Ko-Kaine, G. Dep, Foxy Brown, Craig Mack & The Mighty Ha ,7. Could've Been You - 3lLW ,8. Baby Girl (Terri's Theme) - B2K ,9. Sneaky - Jhene (feat. Lil Fizz Of B2K) ,10. I See You - Best Man ,11. Better To Leave - Jordan Brown ,12. Baby, Baby, Baby - Collin ,13. Ben - Lil Kano ,14. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye ,15. I'll Take You There - The Staple Singers ,16. Big Booty Girls (Outro) - Ice Cube, Michael Ealy, Leon Collier "Jam", Ray Thompson & Eric Lane , ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Partička americkejch cigošů se denně schází u Kalvina v holičství, pičuje na bílý a celej svět, se zaujetím sobě vlastním hodnotí prdele prdelatejch americkejch cigorek a ještě u toho stihnou házet bouchačky do řeky, krást ATM mašiny a zase pičovat na nás otrokáře, který jim bráněj v tom mít se dobře. Ice Cube je s bengama najednou jedna ruka a to ještě před chvílí vyřvával v Comptonu s The Gamem na zádech Fuck the police. No jo, ale mě tohle pičování americkejch cigošů celkem baví a jediný, co mě na tom mrzí je, že v tý době to pičování za moc nestálo, to teď v době Micky Mlynáře se zadnicí velikosti dražice by to byla jiná káva. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Hoci nie som cieľová skupina, ktorej by sa táto komédia mala páčiť (černoch žijúci na predmestí živoriaci na úrovni minimálnej mzdy), tak sa mi nielenže prekvapujúco páčila, ale som sa aj skutočne pobavil. Rozhodne to považujem za lepšiu komédiu než tie rádoby americké srandičky, ktoré vsádzajú na úplne iný typ humoru. Čoskoro si dám s Ice Cubom ešte asi dačo ďalšie. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Jason Winston George měl původně místo role Kevina, hrát roli Rickyho Nashe, kterou nakonec hrál Michael Ealy. (Pumiiix)
  • Herci měsíc trénovali stříhaní vlasů a potřebné věci k rolím v kadeřnictví. Jediný Troy Garity měl předchozí zkušenosti. (Pumiiix)

Reklama

Reklama