Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hošo Emi není zrovna úspěšným právníkem, ale i tak se dostane k případu, kdy musí obhajovat muže, který je obviněn z vraždy své zámožné manželky. Muž má jediné alibi, že byl v hostinci, kde se mu nespalo zrovna nejpohodlněji, neboť mu na hrudi seděl duch starý pět set let. A to je právě jediný svědek, který může dokázat mužovu nevinu. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Na doporučení bych sice čekala lepší komedii, ale špatné to nebylo - takové více pohádkové. Mělo to pár hodně zábavných scén - hlavně jsem se teda nasmála u té malinké vedlejší role Katsuhisy Namaseho (mnozí ho možná znají z Gokusenu) a taky pobavilo stepování Hiroshiho Abeho. Bohužel však musím říct, že největším kamenem úrazu tohoto snímku je délka. Dvě a půl hodiny je zkrátka na takový příběh trošku moc. Ke konci jsem se už docela nudila, takže to pak pokazilo celkový dojem. Ani příjemná písnička v koncových titulcích už to nespravila. Milý film průměrné kvality. ~(3,0)~ ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Yuko si tu sice vrzne opravdu jen vedlejší housle, ale ani tak rozhodně nelituji, že jsem tuhle velmi zábavnou duchařskou soudní podívanou zhlédl, povětšinou mi nabídla solidni zábavu a leckdy i dokázala dojmout. ()

Reklama

Reklama