Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Matt Drake, Michael Bacall | Hudba: Snoop Dog (main theme) | Produkcia: Todd Philips | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Silver Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržby: 100,900,000 $ || Zo začiatku šedý, schematicko vyzerajúci Projekt sa postupne premení v poriadnu X záležitosť. Jednak zábavné kôli sebareflexnej temnej minulosti, a hlavne kôli epickému vyvrcholeniu, ktorý vôbec nebol prehnaný, skôr žiadaný. Preto nie za 5, a samozrejme aj preto, že predsa len je to len videoklip o chlastačke, ktorá sa vymkne z rúk. Flame thrower 4 ever! :D ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

O ničem. Koho zajímá nějaká mega akce, kde se všichni ožerou, všechno zkurví a pointa ani katarze neexistuje? Když dělá úchylárny Stiffler, je to prdel, tady je to trapný. Jediný, co mě zajímalo, bylo jak se to vyvine s tou sympatickou blonckou. Jediný vtipný okamžik byl tátův dotaz "Kolik tu bylo lidí?" Jako dokument to mohlo být zajmavý. # příběh 3 | hudba 4 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jedna velká megachlastačka. Nic víc, nic míň. Kdo čeká nějakou chytrou komedii, ten se nedočká ani v nejmenším. Zábava téměř o ničem, vlastně jediný, co dokázalo pobavit, byl liliputánek. :-D Ale přestože to je úplně o hovnu, tak je to sympatickej počin. Sice bych to radši prožil než na to hodinu a půl koukal, ale jedno zhlédnutí je v pohodě. 60% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pokud bychom si dnešní "facebookovou" generaci vykládali jako směsku do zemdlení kalících, nezodpovědných a zdegenerovaných teenagerů, opravdu se možná jedná o malé generační dílko. V několika okamžicích se dokonce takovému existenciálnímu zážitku blíží (viz bezdějové prostřihy na párty jak z videoklipů). O to horší je poslepování uzívaného příběhu tří looserů do kompaktního filmu - vlastně všechny pokusy o nějakou narativní výstavbu (romantická zápletka, shánění trávy, linie se sousedem) a vlastně i o křečovité gagy (liliput v troubě apod.) působí zcela zbytečně a narušují jinak perfektní koncept "found-footage" pařby, o kterou jde především. Být to natočené ve stylu Život v jednom dni, tak věřím, že by výpovědní hodnota směřovala výše než jen k průměrně bavící jednohubce. 6-7/10 P.S. Kdy už konečně někoho napadne do teenagerských komedií necpat ty nesnesitelné vedlejší postavy vulgárních primitivů? Neznamená, že když to funguje u Apatowa, tak to musí fungovat všude... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Thomas (Thomas Mann), Costa (Oliver Cooper) a J.B. (Jonathan Daniel Brown) se snaží uspořádat narozeninový večírek, kde by oslavili Thomasovy sedmnácté narozeniny. Vše jde ze začátku podle plánu, ale s narůstajícím počtem návštěvníků se vše začíná vymykat z rukou. Většina filmu je natočena netradičně z pohledu kamery Daxe (Dax Flame), který celý večírek dokumentuje. Určitě vyčnívají scény s nasraným liliputánem, přivázání pejska k nafukovacím balónkům a drogový dealer T-Rick (Rick Shapiro) s plamenometem. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Vo filme sa objaví skutočný diskdžokej Jesse Marco (DJ). (Greenpeacak)
  • Slovo "fuck" nebo jeho variace ve filmu zazní 175krát, což činí průměr 1,98 za minutu. (ČSFD)
  • Party se dehrává ze 13. na 14. května 2011. Lze tak soudit podle scény v čase 1:19:50. (imagoo)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama