Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Až dnes 12.1.2018. jsem se podíval na tuhle pařbu. A to se vším všudy. Pro někoho je to blbá teen komedie, ale ja jsem upřímně nevěděl o čem film je a to si myslím bylo dobre. Party rychle nabere spád a nenechá diváka vydechnout. Já jsem se skvěle bavil a leč je tato komedie asi na nějakých 70%, já jdu do plného hodnocení, paráda! ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pokud bychom si dnešní "facebookovou" generaci vykládali jako směsku do zemdlení kalících, nezodpovědných a zdegenerovaných teenagerů, opravdu se možná jedná o malé generační dílko. V několika okamžicích se dokonce takovému existenciálnímu zážitku blíží (viz bezdějové prostřihy na párty jak z videoklipů). O to horší je poslepování uzívaného příběhu tří looserů do kompaktního filmu - vlastně všechny pokusy o nějakou narativní výstavbu (romantická zápletka, shánění trávy, linie se sousedem) a vlastně i o křečovité gagy (liliput v troubě apod.) působí zcela zbytečně a narušují jinak perfektní koncept "found-footage" pařby, o kterou jde především. Být to natočené ve stylu Život v jednom dni, tak věřím, že by výpovědní hodnota směřovala výše než jen k průměrně bavící jednohubce. 6-7/10 P.S. Kdy už konečně někoho napadne do teenagerských komedií necpat ty nesnesitelné vedlejší postavy vulgárních primitivů? Neznamená, že když to funguje u Apatowa, tak to musí fungovat všude... ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $54,731,865Tržby Celosvetovo $100,931,865Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,985,745 //počet predaných kusov 362,554Tržby za predaj DVD v USA $13,209,901 //počet predaných kusov 873,662║ fakt užasný americký sen, ďalšia bezvýznamná zbytočnosť /10%/ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická house party. Podobných se účastním téměř každý víkend. Pokud tedy zrovna nejsem v kostele. Pravda, často nám na párty nezavítá feťák s plamenometem, ale i tak se jedná o akce zcela srovnatelné. Film mi byl z mnoha směrů doporučen, takže jsem zkrátka nemohl odolat. Bohužel se mi nelíbil. Odpad nedám, protože ten se chystám dát až dalšímu dílu Stmívání, ale více než 1* za povedený soundtrack nedám ani náhodou. Přitom takový nápad sliboval solidní zábavu. Očekával jsem kdoví co se na párty přihodí. Sečteno podtrženo. Jeden lítající pes, nasranej pidimužík, frajer s plamenometem a samozřejmě keramická soška plná extáze, jako bych to už někde viděl. Zbytek stopáže = nic. Když k tomu přičtete, že si hlavní role zahráli takoví čuráci, tak se té své hvězdičce docela divím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem ako táto zbytočnosť môže mať tak vysoké hodnotenie. Čo už len môže byť zábavné na jednej megaožran párty? Ešte zo začiatku, kým sa pripravovala oslava a pár filmových minút samotnej oslavy sa celkom dalo, ale potom ako minúty pribúdali a v podstate sa nedialo nič nové, iba sem-tam niekto niečo zdemoloval, tak to skĺzlo do obrovskej nudy a modlenia, kedy už to utrpenie skončí a všetci pôjdu domov. Škoda času, dve hviezdy dávam za začiatok a tomu trpaslíkovi čo každého kopal do gulí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Vo filme sa objaví skutočný diskdžokej Jesse Marco (DJ). (Greenpeacak)
  • Filmem se inspirovala i šestnáctiletá slečna z ČR, když pomocí Facebooku svolala párty. Na tu však přišlo 800 lidí a musela zasahovat i policie. (kohout08)
  • Tvorcovia sa snažili, aby sa vo filme objavili všetky etnické skupiny. (Greenpeacak)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama