Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě jediný, čekat jak zajdou ješte daleko a jakej z toho bude průser. SPOIL: průser skoro žádnej, fotr snad ješte toho týpka obdivoval kolik lidí narval do baraku? WTF? přitom čumí jak mu vytahujou medáka z bazenu. AHA. Natočeno v roce 2012, takže ohraný shity toleruju co se týče hudby, humor tupej..chyběl tam už snad jen LMFAO. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Matt Drake, Michael Bacall | Hudba: Snoop Dog (main theme) | Produkcia: Todd Philips | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Silver Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržby: 100,900,000 $ || Zo začiatku šedý, schematicko vyzerajúci Projekt sa postupne premení v poriadnu X záležitosť. Jednak zábavné kôli sebareflexnej temnej minulosti, a hlavne kôli epickému vyvrcholeniu, ktorý vôbec nebol prehnaný, skôr žiadaný. Preto nie za 5, a samozrejme aj preto, že predsa len je to len videoklip o chlastačke, ktorá sa vymkne z rúk. Flame thrower 4 ever! :D ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Až dnes 12.1.2018. jsem se podíval na tuhle pařbu. A to se vším všudy. Pro někoho je to blbá teen komedie, ale ja jsem upřímně nevěděl o čem film je a to si myslím bylo dobre. Party rychle nabere spád a nenechá diváka vydechnout. Já jsem se skvěle bavil a leč je tato komedie asi na nějakých 70%, já jdu do plného hodnocení, paráda! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nabízí se samozřejmě v první řadě otázka, zda je v pohodě vypustit něco podobného do světa plného podobně smýšlejících mladých lidí, protože zavírat liliputa do trouby vážně není fajn, sjíždět otcovou károu do bazénu taky ne a skákat ze střechy domu jakbysmet. Ale je to o dvou pohledech. O zcela morálním, kdy tvůrci mladíkovo počínání ještě opepří závěrečným pokyvujícím/pochvalným dotazem otce „kolik lidí vlastně na party dorazilo“ a pak o tom zcela zvrhlém pohledu, který je v každém z nás. Jednou za čas si pořádně od plic zablbnout, vyřádit, i když v našich končinách není tak úplně snadné zasadit podobnou akci do reálného života, protože politou zdí nebo pozvraceným záchodem to skutečně jen začíná. Možná je to tím, že málokdo asi nechá zajít narozeninovou party tak daleko a dovolí překročit práh domu stovkám neznámých lidí. Vše trochu reálné pak definitivně končí s magorem a plamenometem v jeho rukou. Když ale hodíme přehnanost stranou, můžeme se slušně pobavit nejen etudou s nasraným sousedem, (ne)spolehlivou „ochrankou“ nebo překvapivě vtipným kámošem-hlavním organizátorem k pohledání. Found footage teď hodně láká, atmosféra je díky tomu dvojnásobně podpořená, tady navíc přítomnost kameramana v ději nikterak neruší. Právě gradaci není co vytknout a ona „domácí kamera“ dodává celému kousku slušný šmrnc. Nakonec proč ne (s ohledem na tuzemského diváka se divím, že byl snímek stažený z české distribuce), i přes řadu výhrad taková zvláštní pocitová spokojenost!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak ako som tento aj minulý rok zahajoval trashom, tak som po vzore toho predošlého, chcel aj rok 2013, zakončiť nejakým pasujúcim párty filmom, ktorý by ma kvalitne nažhavil na silvestrovskú noc. A opäť mi to vyšlo. Tentokrát ide samozrejme len o primitívnu puberťácku zábavku, postrádajúcu intelekt aj svedomie, ale je tam všetko: Sex, drogy, chlast, nahé sedemnástky, plameňomet aj auto v bazéne. Cielovej skupine samozrejme nedochádza, že to na čom sa v záverečnom popise budúcich osudov hlavných postáv smeje, vtipné neni a že zničiť všetko okolo aby ste sa stali populárnymi, vám na konci maturitného ročníka už moc nepomôže, ale ak to zoberiete ako ja a začnete tým večer plný ... (povedzme) zábavy, na tie tri hviezdy, by vám to poslednú noc roku mohlo postačiť ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Scenárista Michael Bacall sa priznal, že žiadnu bláznivú vec, ktorá sa vo filme objavila, nikdy nespravil. (Greenpeacak)
  • Název Projekt X byl původně jen předběžným pojmenováním. Až postupem času se z něj stal název oficiální. (oje)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama